Cum arată și cu ce se ocupă Irina Nicolae de la A.S.I.A. la 43 de ani! S-a mutat în Ungaria: „Am început să...”

.

Irina Nicolae are 43 de ani și a terminat de mult timp cu muzica, dar tot Irina de la A.S.I.A a rămas în memoria fanilor. Coafura ei de tip palmier a fost copiată în anii 2000 de multe fete, dar acum Irina nici nu mai cântă, nici nu mai are părul așa. A schimbat total domeniul de activitate, nu doar țara în care locuiește.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Chiar dacă s-a retras din muzică, Irina de la A.S.I.A a rămas activă pe rețelele sociale, unde postează fotografii și ține legătura constant cu prietenii virtuali, chiar dacă locuiește de mulți ani în Ungaria.

Cu ce se ocupă Irina Nicolae de la A.S.I.A în Ungaria

După ce a abandonat cariera muzicală, Irina a devenit scriitoare, publicând, de-a lungul timpului, mai multe cărți pentru copii. Ulterior, a părăsit România și s-a stabilit în Budapesta, alături de soțul ei, Marius Vizer, un cunoscut om de afaceri.


În special pe Instagram, unde are 31.000 de urmăritori, bruneta este foarte activă. La 43 de ani este aproape neschimbată față de perioada când urca pe scenă alături de colegele de la A.S.I.A. Doar părul este schimbat și mai mult decât sigur și averea.

Pe durata pandemiei, Irina și-a descoperit pasiunea pentru design interior și a început să învețe limba germană.

Am început să studiez limba germană şi, în plus, lucrez pe partea de design interior în câteva proiecte. Visele mele nu se opresc aici, aştept doar să îmi eliberez puţin timpul ca să mă pot implică 100% în următoarele proiecte.


Până atunci învăţ, ca să fiu pregătită atunci când va fi momentul potrivit să demarez. Fac echipă cu arhitectul și șeful de șantier și decid tot ce se modifică și se construiește în casa respectivă‘, povestea Irina Nicolae, în urmă cu ceva timp, potrivit cancan.ro.

Irina Nicolae are o fetiță de trei ani

În urmă cu trei ani, Irina a devenit mama unei fetițe, Scarlett-Maria. Recent, fosta cântăreață a dezvăluit că nu i-a fost ușor să se acomodeze la Budapesta.


Vedeta afirmă faptul că trăiește cea mai frumoasă perioada a vieții ei, iar venirea pe lume a fetiței sale Scarlett-Maria a împlinit-o că femeie, soție și mama.

‘Am așteptat și dorit acest copil mult prea mult că să ne încurcăm în detalii de genul orelor de somn și așa mai departe, dar chiar și la acest capitol sunt un om norocos: dorm legat chiar și cinci ore pe noapte.

Cred că sunt o mamă relaxată și sper să mă țină. Meseria asta nu o înveți din cărți, ci alături de copilul tău. Îmi doresc să fiu pentru ea o mamă bună, deschisă, zâmbitoare și mereu prezentă., mărturisea vedeta într-un interviu.


Citește și: Spadasina Ana Maria Brânză îşi doreşte să devină mamă, dar … „copiii nu se fac pe Facebook sau la telefon!

Citește și: Ce meserie își dorește Irina, fiica lui Irinel Columbeanu:„Înainte își dorea să fie medic, acum vrea să…

Citește și: Lucian Viziru și-a întâlnit pentru prima dată nepoțica.Cum a reacționat fiica lui Augustin Viziru

Cum se menține Irina de la A.S.I.A în formă

Irina Nicolae ne-a dezvăluit, în urmă cu ceva timp, cum se menține în formă:


„Diete nu am ținut niciodată înainte de sarcină, dar după ce am născut am apelat și eu la ajutorul acestora, însă numai după perioada de alăptare. Alăptarea a fost primul pas în recâștigarea siluetei pierdute. Sarcina mi-a adus în plus 25,5 kg, deși nu arătam deloc ca un om care a luat atât de multe kilograme, dar cântarul asta îmi indica. Am făcut sport atât pe perioada sarcinii, cât și după ce am născut.

La câteva zile, îmi amintesc că a venit o fizioterapeută care m-a învățat câteva exerciții pe care trebuia să le fac zilnic până ce urma să am OK-ul doctorului pentru a începe un program de sport susținut, dar recunosc că, la două săptămâni, eram deja pe bandă…


Afară era destul de rece, nu mi se permitea să ies la plimbare cu cea mică și, fiindcă îmi trebuia puțină mișcare, era singura variantă accesibilă în acel moment. Am reușit să dau jos primele kilograme alăptând, după aceea am ținut dieta clinicii Mayo sau dieta de 13 zile, făcută de medicii clinicii Mayo pentru cei care suferă de boli cardiovasculare, dar și de obezitate, o dietă controlată, sigură din punct de vedere medical, care la mine a funcționat, ajutându-mă să scap de 4-5 kilograme în decursul celor 13 zile.


Am avut o perioadă de stagnare, indiferent cât de atentă eram la ceea ce mâncam, așa că, pe 1 ianuarie, am decis că am nevoie totuși de un ajutor specializat, mai aveam 5 kilograme de dat jos, iar cea care mi-a personalizat o dietă și un program de antrenament a fost Carmen Fit. Intram în hainele vechi, dar mă deranja ceea ce vedeam pe cântar, așa că ea m-a ajutat să mănânc corect.


Nu este o dietă care să funcționeze în cazul tuturor, de asta este și personalizată, dar pot spune că aveam 3 mese principale și 2 gustări. Dieta include cartofi, paste, pâine, pește, fructe de mare, carne, legume, fructe, brânză… Cam tot! Sincer, atât nu am mâncat niciodată în viața mea, dar am reușit să slăbesc și să îmi modelez corpul, și pentru asta îi mulțumesc.

Fac în continuare programul ei de fitness, de 3 ori pe săptămână, și uneori mai schimbăm antrenamentele. Merită tot efortul! Fac sport acasă, mănânc echilibrat, zâmbesc mult, dorm și mă hidratez corespunzător. Nu am o rețetă anume, dar sportul face parte din rutina mea și cred că am noroc și de o genă bună. (zâmbește)'.

Vezi şi locuri de vizitat în Ungaria – cele mai apreciate destinații turistice!