Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Gabi Balint, la 12 ani. Roa și-a ales deja cariera: „Își caută stilul deocamdată”

.

Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Gabi Balint, la 12 ani. În vârstă de 60 de ani, fostul fotbalist român are doi copii din două relații diferite. Din căsnicia cu Cătălina, încheiată în anul 2004, acesta are o fată, pe nume Denisa. Antrenorul mai are o fată, Roa Lorelai Andreea, născută din relaţia cu Raluca Petrică, fostă dansatoare de la „Surprize! Surprize!'. Recent, acesta a fost surprins cu fiica cea mică la avanpremiera filmului documentar „Phoenix Har/Jar'. Iată cum arată adolescenta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Gabi Balint, la 12 ani. Gabi Balint a fost unul dintre jucătorii exponențiali ai Stelei în anii 80. În 1994, acesta și-a încheiat cariera de jucător și a devenit antrenor de fotbal, fiind numit secundul lui Anghel Iordănescu la naționala României. Deși este unul dintre cei mai reprezentativi fotbaliști români, Gabi Balint a fost întotdeauna discret cu privire la viața personală. Acesta a avut o viață amoroasă destul de zbuciumată, despre care s-a scris multă vreme în paginile publicațiilor sportive și mondene.


Recent, stelistul a fost surprins alături de fiica lui din relația cu Raluca Petrică. Se pare că Roa este pasionată de muzică și își dorește să facă parte dintr-o formație.

Citește și: Gabi Balint, primele declarații după ce a suferit un infarct: ‘Niciodată nu m-am gîndit că într-o bună zi aș putea fi eu cel care are nevoie de ajutor’


Citește și: Emisiunea „Șef sub acoperire’ revine la PRO TV. Când începe sezonul 3 și cine este protagonista primului episod

Citește și: Andreea Bălan a izbucnit în plâns la America Express. Ce a spus despre George Burcea, tatăl fiicelor ei: „A fost o adevărată lecție’

Citește și: Prințesa Eugenie este însărcinată a doua oară. Nepoata regelui Charles a anunțat când va naște: „Familia regală este încântată’

Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Gabi Balint, la 12 ani


Potrivit spuselor antrenorului, Roa studiază diferite instrumente și merge la ore de canto. La 12 ani, aceasta își dorește o carieră în muzică și este încă într-o perioadă de decoperire, după cum susține chiar tatăl ei.

„Este și ea o mică artistă. Cântă la pian, voce. De aceea am și adus-o astăzi. Am pus-o să studieze un pic Pheonix pentru că i-am explicat că este formația cu care eu am crescut și tare mult m-am bucurat când, după o perioadă de timp i-am cunoscut și pe membrii formației, pe câțiva dintre ei. Cu Mircea Baniciu mă leagă o prietenie de vreo 40 de ani. I-am dat câteva melodii să asculte ca să vină să știe despre ce este vorba’, a povestit Gabi Balint într-un interviu pentru EGO.ro.


„Își caută stilul deocamdată’

Fiica lui Gabi Balint își însoțește tatăl la diferite concerte, având în vedere că încă nu a descoperit care stil muzical îi place mai mult. În viitor, adolescenta și-ar dori să cânte într-o formație.

„Chiar îmi place formația și muzica pe care o fac. Mi-ar plăcea să ascult cât mai mult. Nu fac parte dintr-o trupă anume, dar mi-ar plăcea să fac parte dintr-o trupă. Încă nu știu’, a susținut Roa.

„Își caută stilul deocamdată. I-am explicat că Pheonix a cântat un stil etno-rock, nou pentru ea că nu era obișnuită cu astfel de muzică, dar e important pentru cultura ei generală. I-am zis că e foarte bine să asculte diferite stiluri ca la un moment dat să aleagă ce-i place mai mult. Nu ne potrivim la muzica clasică, niciunul, deși studiind pianul cântă foarte mult muzică clasică, dar ne place mai mult alt gen de muzică’, a completat-o tatăl ei.


Cum se înțelege Gabi Balint cu fiica cea mare

Fostul fotbalist a vorbit despre relația pe care o are cu Denisa, fiica din căsnicia cu Cătălina. La rândul ei, tânăra își însoțește tatăl la concerte și are o mare pasiune pentru muzică. Gabi Balint își încurajează copii să-și urmeze pasiunile, fiind de părere că partea financiară nu trebuie să devină o prioritate în alegerea profesiei.


„Mergem acum la Depeche Mode împreună. Dar și cu Denisa, fiica cea mare, și ea e fan Depeche Mode. A și fost la concursuri de muzică, a câștigat, are diplome. Nu e vorba de bani aici sau câștigurile care vor fi. Eu cred că este important ca fiecare să facă ceea ce îi place. Eu am făcut ce mi-a plăcut, am făcut totul cu drag, la fel i-am zis și ei, și Denisei. E important să faci ceva să-ți placă. Să nu trebuiască să te trezești dimineața cu gândul că iar trebuie să mergi la muncă, fără chef. Trebuie să faci ceva să-ți placă. O să vină apoi și remunerația’, a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook & Captură video