Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Kitty Cepraga, la 8 ani: „Probabil că mulți o să mă condamne”

.

Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Kitty Cepraga, la 8 ani. În urmă cu aproximativ 20 de ani, Kitty Cepraga a renunțat la România și s-a mutat în Italia, acolo unde și-a consolidat o carieră strălucitoare în actorie. Vedeta de neuitat de la „Școala vedetelor' a revenit în țara natală și este pregătită pentru noi proiecte profesionale, dar și pentru o nouă poveste de dragoste, după cum a mărturisit chiar ea. Fiica acesteia, Aurora May, îi calcă pe urme și își dorește să facă carieră în lumea actoriei. Iată cum arată micuța și ce relație are cu mama ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Kitty Cepraga, la 8 ani. Timp de 15 ani, Kitty Cepraga a fost căsătorită cu James Goodwin, iar din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță, pe nume Aurora May. În anul 2021, cei doi au divorțat, însă au rămas în relații bune de dragul copilului pe care îl au împreună. Vedeta a susținut că separarea a fost provocată din cauza neînțelegerilor, preferând să nu divulge prea multe informații despre motivele care au dus la destrămarea căsniciei. Kitty Cepraga se mândrește cu fiica ei, mai ales că, la numai opt ani, micuța are înclinații artistice și își dorește să lucreze în actorie.


Recent, Kitty Cepraga a vorbit despre relația pe care o are cu fiica ei de 8 ani. Actrița recunoaște că a implicat-o pe Aurora May în proiectele pe care le-a desfășurat de-a lungul timpului, mai ales că micuța și-a arătat deschiderea spre actorie. Când vine vorba despre relația mamă-fiică, Kitty Cepraga spune că este un părinte înțelegător și încearcă să fie cât se poate de apropiată de fetița ei.


Citește și: Kitty Cepraga este pregătită să-și refacă viața după divorț: „Nu m-am născut la mănăstire!'

Citește și: Kitty Cepraga a rămas marcată de divorțul de soțul ei, după 15 ani de căsnicie: „Nu te refaci niciodată'

Citește și: Relația dintre Liviu Vârciu și fiica lui s-a răcit iar. Carmina: „Nu mai am 10 ani să trăiesc cu speranța paternală’

Citește și: Un turist american a rămas impresionat de generozitatea românilor. Ce l-a emoționat până la lacrimi: „Nu o să credeți ce s-a întâmplat..'


Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Kitty Cepraga, la 8 ani

La numai 8 ani, fiica lui Kitty Cepraga a apărut într-un proiect alături de cunoscuta actriță și a dat probă pentru un film în Italia. Micuța are înclinații actoricești, așa că mama acesteia a decis să i le cultive și s-o implice în proiectele pe care le desfășoară.

„Probabil că mulți o să mă condamne că am făcut alegerea aceasta, dar am făcut-o pentru că sunt o mamă care are acest stil de viață și de meserie. Nu le separ pentru că viața este meseria la mine, meseria este viață.


Am ales să fac cu ea mai multe proiecte, printre care un scurtmetraj care este acum la câteva festivaluri, unde am jucat chiar roluri de mamă și fiică. Ea merge în zona aceasta cu actoria, deocamdată. A dat și o probă pentru un film în Italia. Da, sunt genul de părinte care a ales să colaboreze cu fetița în proiectele potrivite’, a susținut actrița, potrivit ego.ro.

Ce relație are Kitty Cepraga cu fiica ei

Kitty Cepraga spune că are o relație foarte apropiată cu fiica și încearcă să-i fie și prietenă, nu doar mamă. Actrița a descris-o pe micuța Aurora May drept un copil cuminte, care se adaptează în orice circumastanță.


„Cred că sunt foarte dulce, foarte afectuoasă, foarte prezentă, copilăroasă dacă vrei. Sunt genul de mamă care este și prietenă. Bine, am și un copil care este extraordinar de cuminte. Este o fetiță extrem de adaptabilă și îmi este foarte ușor să mă manifest în toate formele posibile. Cred că sunt o mamă foarte prezentă și foarte cool. Sunt și profesoara ei de actorie, apropo’, a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.


„Este absolut exclus să plece fără mine’

Kitty Cepraga exclude categoric ideea ca fiica ei să fie implicată într-un proiect de film care ar prespune să plece de lângă ea. Actrița spune că ar însoți-o pe Aurora May oriunde, mai ales dacă este vorba despre o colaborare cu un regizor celebru.

„Este absolut exclus să plece fără mine, este ceva de neconceput. În primul rând, din punct de vedere birocratic este imposibil ca un copil de 7 ani să plece fără mamă. În al doilea rând, nu aș putea să o las să plece fără mine. Ori împreună, ori deloc, așa este pachetul. Dacă vine Martin Scorsese și tot nu accept chestia asta’, a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook