Cum arată și cu ce se ocupă fiica Corinei Dănilă, la 19 ani. Rianna are o relație foarte apropiată cu mama ei

.

La 51 de ani, Corina Dănilă are o carieră de succes și se mândrește cu fiica ei, Rianna, care a împlinit recent 19 ani. Actrița a fost întotdeauna discretă cu privire la viața privată, mai ales în ceea ce o privește pe fata ei, pe care a ținut-o departe de camerele de filmat. Cele două au o relație extrem de apropiată, Rianna susținând că vede în mama ei o adevărată prietenă și o foarte bună confidentă. Iată cum arată și cu ce se ocupă fiica Corinei Dănilă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Corina Dănilă are o fiică din relația cu pilotul de raliuri Norris Măgeanu, de care s-a despărțit în anul 2009. La acea vreme, Rianna avea cinci ani și a rămas în grija mamei ei. În toți acești ani, actrița a fost extrem de rezervată cu privire la viața personală și a ferit-o pe fiica ei de camerele de filmat, căci și-a dorit să-i ofere o copilărie normală, după cum a mărturisit chiar ea. În luna decembrie, Rianna a împlinit 19 ani, iar mama acesteia a publicat o fotografie rară cu ea, însoțită de un mesaj emoționant.


La 19 ani, Rianna are multe pasiuni și spune că are mult sprijin din partea mamei ei, pe care o consideră o prietenă. Corina Dănilă postează rareori imagini cu fiica ei, care i-a moștenit frumusețea și de care este extrem de atașată.

Citește și: Corina Dănilă şi-a ascuns fiica de camerele de filmat. Și-a dorit o copilărie normală pentru Rianna


Citește și: Corina Dănilă și fiica sa se răsfață în vacanță! Cum arată Rianna în costum de baie

Citește și: Claudia Pătrășcanu a avut câștig de cauză, în fața Biancăi Drăgușanu, la Tribunal, în procesul pentru defăimare: „Obligă reclamanta la plata în favoarea pârâtei a cheltuielilor de…'

Citește și: Primele imagini de la Bravo, ai Stil!, sezonul 8. Cum arată noul platou: „Totul este spectaculos'

Cum arată și cu ce se ocupă fiica Corinei Dănilă, la 19 ani


La 19 ani, fiica Corinei Dănilă este pasionată de fotografie și limbi străine. În perioada liceului, Rianna a urmat mai multe cursuri de dezvoltare a abilităților de comunicare. Nu demult, tănăra a făcut câteva confesiuni emoționante despre relația cu mama ei, pe care o vede ca pe o prietenă și căreia îi poate spune orice.

„O pot considera pe mama prietenă, pot vorbi cu ea despre orice, mă ascultă, mă sfătuiește și, în același timp, mă simt liberă. Încercăm mereu să ne facem timp pe care să-l petrecem împreună și cel mai mult ne place să ne uităm la un film bun.


Am multe amintiri frumoase cu mama mea, nu pot să aleg una în mod special; multe au legătură cu felul în care mă susține și e alături de mine. Cele mai recente amintiri le-am adunat din ultima vacanță de vară, în care am fost doar noi două, pe plajele din Grecia

Pentru mine, mama mea este doar mama, nu o persoană publică. Din clasa întâi am mers la o școală de stat și întotdeauna mama m-a tratat ca pe un copil obișnuit. E adevărat că a fost decizia mamei să nu mă expuna în mass-media, iar eu am fost total de acord. Sunt activă pe rețelele de socializare, dar am grijă la ce postez’, a spus Rianna, potrivit unica.ro.


Corina Dănilă își susține fiica necondiționat

Corina Dănilă se mândrește cu fiica ei, cu care are o relație extrem de deschisă și apropiată. Când vine vorba despre cariera Riannei, actrița nu ține ca tânăra să-i calce pe urme, ci și-ar dori ca aceasta să-și descopere vocația.

„E un copil bun, din toate punctele de vedere! Are un suflet bun, este isteață, comunicativă și ne înțelegem foarte bine, suntem pe aceeași lungime de undă. Deocamdată! Să vedem cum va decurge perioada de adolescență. Eu o încurajez și o susțin necondiționat în tot ce-și dorește să facă. Și așa voi face și mai departe’, a spus Corina Dănilă, potrivit sursei citate.


Ce mesaj i-a transmis Corina Dănilă fiicei sale, la aniversarea de 19 ani

În luna decembrie, fiica Corinei Dănilă a împlinit 19 ani, iar actrița i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Totodată, aceasta a publicat și una dintre puținele poze cu Rianna.


„Rianna mea! Înțelepciunea ta numără anii tăi. Frumusețea ta este „adâncă’, inima ta este suficient de mare pentru a iubi lumea întreagă, simțul umorului tău este imens. Deci, fie ca tu să cauți mereu binele în tine și în ceilalți! Rămâi bună, puternică și amuzantă! Fie ca toate binecuvântările și bucuriile pe care le meriți să vină la tine astăzi și întotdeauna! Te iubesc până la Lună și înapoi!’ , a transmis actrița pe Instagram, despre fiica ei.

Sursa foto: Facebook