Cum arată Cristina Șișcanu în costum de baie. A postat o fotografie în semn de revoltă față de afirmațiile lui Buhnici: „Să se oripileze”

 Ifrim Georgiana
.

Cristina Șișcanu a postat o fotografie în costum de baie. Soția lui Mădălin Ionescu se află în vacanță împreună cu familia și a postat o fotografie de la mare, în semn de revoltă față de afirmațiile recente ale lui George Buhnici. Acesta din urmă a susținut că merge la plajă pentru a vedea piele și nu își dorește ca acea piele să aibă celulită și vergeturi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În urma acestor afirmații, George Buhnici a fost criticat de numeroase persoane publice din România. Printre acestea se numără Capatos, Cristina Bălan, Ioana State, Răzvan Popescu, Dan Teodorescu, Oana Roman, Alina Eremia și mulți alții. Recent, BCR a anunțat că încheie colaborarea cu vloggerul, motivând că nu tolerează „sexismul, discriminarea, obiectificarea sexuală a femeilor'. Mai mult decât atât, afirmațiile revoltătoare ale acestuia au ajuns acum și în atenția Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării. George Buhnici riscă acum o amendă contravențională din partea CNCD, în cazul în care se va constata faptul că a discriminat, prin declarațiile sale, o anumită categorie de persoane.

cristina-sisacnu-2cristina-sisacnu-2

La rândul său, soția lui Mădălin Ionescu nu a rămas indiferentă și a reacționat la acest derapaj. Cristina Șișcanu a postat o fotografie în costum de baie și i-a transmis un mesaj lui Buhnici. Iată despre ce este vorba!

Citește și: George Buhnici a fost arestat în Bulgaria, în 2004. Ce acuzații i-au fost aduse:”Eram un infractor de drept comun”

Citește și: Mircea Badea, reacție acidă după declarațiile lui George Buhnici:„Este greșit să te afecteze ce a spus unul ca el. Acest tătăiță…'

Citește și: Pepe și Yasmine Ody s-au căsătorit în secret:„A fost ceva restrâns'

Citește și: Alexandru Arșinel a fost internat într-un cămin de recuperare, aproape de București. Fiul actorului:„Nu se mai poate deplasa'

Cristina Șișcanu a postat o fotografie în costum de baie. Ce a spus despre Buhnici

Pe pagina sa de Instagram, Cristina Șișcanu a lansat un atac la adresa lui George Buhnici, în urma afirmațiilor prin care jignea femeile cu celulită. Aceasta a ales un mod orginal de a-și exprima indignarea, publicând o fotografie în costum de baie.

Așezată de un șezlong, vedeta și-a arătat corpul în toată naturalețea sa. Deși nu are un abdomen lucrat la sală, Cristina Șișcanu nu s-a sfiit să împărtășească fotografia cu urmăritorii. De asemenea, aceasta i-a transmis un mesaj lui Buhnici.

Să se oripileze Buhnici!', a scris aceasta în dreptul imaginii.

Declarațiile controversate făcute de George Buhnici

În urmă cu doar câteva zile, George Buhnici, aflat la festivalul Neversea cu soția, a susținut că ar prefera să vadă o piele fără vergeturi pe plajă și le-a sugerat femeilor să mai treacă pe la „săliță'. Mai mult decât atât, acesta a susținut că partenera sa de viață arată ca o „minoră'.

„Și-am văzut fete care arată foarte bine, aici. Am văzut și fete care nu arată foarte bine. Și nu aș vrea să mi se interpreteze. Suntem la festival, putem să dăm vina pe orice (…). Bă, dar serios, mai mergeți pe la sală, fetelor!

Venim la mare ca să vedem piele, aș vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Pentru că de ce? Dacă vrei să vii la mare, îmi arăți piele și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul.

Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâțe și la buci? Aia vreau să văd la mare!', a declarat George Buhnici la Antena Stars.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton