Cum arată cicatricea Cristinei Joia de la Visuri la cheie, la 9 luni de când a fost atacată la supermarket

 Dumba Gabriela
.

În urmă cu 9 luni, Cristina Joia de la Visuri la cheie a fost atacată într-un supermarket și s-a ales cu o rană oribilă în zona nasului. Designerul de la Visuri la Cheie a suferit mai multe intervenții în zona nasului, iar acum nu își mai ascunde cicatricea. Cristina Joia se simte suficient de confortabil acum, încât să iasă în public fără mască.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu nouă luni, vedeta de la Pro TV a fost agresată într-un supermarket din București, de o femeie căreia îi atrăsese atenția că a parcat neregulamentar. Aceasta din urmă a devenit violentă și a lovito pe arhitecta de la Visuri la Cheie, leziune ce a avut nevoie de mai multe intervenții pentru a se vindeca.

6215762862157628

A fost dureros să văd ce a declanșat ridicarea unui ștergător, șocul loviturii, tot sângele acela care nu se mai oprea, lipsa de reacție a oamenilor din magazin. Îmi amintesc că îmi pipăiam nasul și jumătate era în dreapta, spre obraz și nimeni nu suna la salvare.

Apoi spitalul și șirul operațiilor. Procesul a fost traumatizant în sine pentru că, deși am făcut tot ce a ținut de mine, nu am dat declarații în presă, am refuzat toate invitațiile televiziunilor, pentru a nu influența cu nimic, am fost acuzată că m-am folosit de presă, deși nu am făcut asta.

Cred că am auzit „o simplă lovitură' de zeci de ori.  Pentru mine a fost o mare uimire să primesc atâtea mesaje de încurajare, am simțit susținerea oamenilor care au rezonat cu mine și am realizat că sunt multe voci care au fost reduse la tăcere și care au trăit experiențe asemănătoare, așa că nu simt că trebuie să devenim nepăsători sau să ne pierdem umanitatea, valorile', a povestit Cristina Joia pentru Libertatea.

Citește și: Cine este Jeni Ion de la X Factor.Concurenta și-a pierdut auzul

Citește și: De ce a țipat Mihai Petre la soția sa în timpul unei probe la Asia Express.Reacția lui Connect-R

Citește și: Marc Pilcher, câștigătorul premiului Emmy pentru serialul ‘Bridgerton’, a murit de COVID-19. Avea 53 de ani

Cum arată Cristina Joia de la Visuri la cheie acum

Recent, ea a publicat o fotografie în mediul online cu cicatrice pe care o are în urma incidentului din București.

„Cicatricea nu face decât să vă pună mai mult în valoare pentru cine vă cunoaște. Pentru cine știe prin ce ați trecut, o recunoaște ca urmă a unei agresiuni care n-are nimic cu omenescul și din care mulți sperăm că v-ați recuperat atât cât e posibil!', i-a scris un internau vedetei de la PRO TV.

Cristina Joia a povestit momentele prin care a trecut

„Am văzut o doamnă care încerca să treacă printre două mașini, una parcată chiar pe trecerea de pietoni. Am văzut când a parcat. Am avut, așa, un sentiment. Și am ridicat un ștergător al mașinii. Doar unul, nu două, și nu l-am rupt. Ea (n.red. agresoarea) ieșea din magazin.

M-a înjurat. Am întrebat-o dacă așa se parchează. Și m-am dus în magazin. Un minut a durat totul. Așteptam la rând, cumpărasem niște banane. Trecuseră 6-7 minute de la incident. Ea s-a dus, și-a pus plasele în mașină, avea timp să se detensioneze, să se liniștească, la o adică. A apărut însă și m-a pocnit în față.

Am plecat doi metri de la lovitură. Mi-a zis, printre dinți, ți-arăt eu cine-i șmechera. A apărut poliția, apoi ambulanța… Mi-au legat mâinile, simțeam că mă sufoc. Am ajuns repede la spital, acolo era haos', au fost dezvăluirile făcute de Cristina la PRO TV, în decembrie anul trecut.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton