Cum arată cea mai numeroasă familie din România. Georgiana a fost însărcinată în fiecare an, în ultimii 20 de ani: „Ne descurcăm bine”

.

Cum arată cea mai numeroasă familie din țară. Georgiana Văcaru are 44 de ani și a fost însărcinată în fiecare an, în ultimii 20 de ani. În acest moment, femeia din județul Argeș are cea mai numeroasă familie din România.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Georgiana și soțul ei au au zece fete și zece băieți. În fiecare an, femeia a completat familia cu un nou membru. Aceasta a susținut că posibilitățile financiare ale familiei sunt la limită, însă a găsit modalități de a se descurca și nu se plânge. Mai mult, aceasta a susținut că beneficiază și de ajutorul copiilor ei, având în vedere că fiecare dintre ei are responsabilități clare, în funcție de vârstă.

Cum arată cea mai numeroasă familie din țară. Întrebată despre provocările pe care le-a întâmpinat de-a lungul timpului, Georgiana a susținut că cel mai greu îi este atunci când trebuie să stea departe de copiii ei.


Citește și: Semințele de pepene galben, beneficii și contraindicații.Cine nu are voie să le consume

Citește și: Româncă din Thassos, mesaj dur pentru turiștii români:'Zi de zi văd moartea cu ochii…'

Citește și: Elevii nu vor mai primi note la câteva materii. Ministrul Educației:'Sistemul de evaluare va încuraja elevii'

Citește și: Cum arată Cazinoul din Constanța după doi ani de restaurare.A fost descoperită „perla litoralului'!

Cum arată cea mai numeroasă familie din țară


Într-un interviu televizat, Georgiana Văcaru a susținut că este întrebată de multă lume cum se descurcă cu o familie așa numeroasă. Deși a recunoscut că resursele financiare sunt la limită, femeia susține că s-a adaptat și a găsit modalități pentru a-și întreține copiii.

„Așa a fost de la Dumnezeu, să avem 10 fete și 10 băieți. Momentan, ne descurcăm binișor, nu putem nici să ne lăudăm, dar nici să ne văităm, suntem între limite.

Chiar dacă mulți își pun semne de întrebare, cum se descurcă, fiecare își alege, câți vrea’, a spus tatăl celor 20 de copii la Muscel TV.


„Nu am ceva anume să mi se pară greu’

Femeia a susținut că viața cu 20 de copii nu este atât de dificlă precum pare din exterior. Mai mult, aceasta a împărțit responsabilitățile în casă, astfel încât fiecare membru al familiei să contribuie la bunăstarea acesteia.


„Ne descurcăm bine, îi mai antrenez, haide să facem lucrul ăsta, ăștia mai mari la fel, nu pot să-i pun pe cei mici să facă treburi de om mare, fiecare după puterea lui.

Nu am ceva anume să mi se pară greu, mai greu mi se pare când trebuie să fiu plecată, când mai nasc, să plec de acasă câteva zile, atunci că sunt cu gândul la ei, mi se face dor de ei. Vă dați seama, am fost numai între ei, cu ei’, a spus mama copiilor.

Sursa foto: Captură Video ProTV