Cum arată acum Cati Dimache. Fosta concurentă de la „Insula Iubirii” s-a despărțit de logodnicul ei

.

Cum arată acum Cati Dimache. Tânăra a fost una dintre cele mai controversate prezențe din cadrul show-ului matrimonial. Aceasta a decis să participe alături de iubitul ei de la acea vreme, Răzvan Manea. La începutul filmărilor, cei doi au încercat să pozeze în cuplul perfect, însă, pe parcursul edițiilor, au început să iasă la iveală tot mai multe detalii neașteptate. Iată prin ce schimbări a trecut fosta concurentă de la „Insula Iubirii'!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Cati Dimache și Răzvan Manea au fost concurenți în cel de-al patrulea sezon al emisiunii „Insula Iubirii’. Cei doi au participat la casting pentru a-și testa relația, însă, odată cu încheierea filmărilor, aceștia au decis să meargă pe drumuri separate. La început, aceștia au încercat să pară un cuplu fericit, însă lucrurile s-au schimbat complet spre finalul emisiunii. În timp ce tânăra s-a arătat timită și a stat departe de ipsitele masculine, partenerul acesteia a fost cât se poate de apropiat de Eugenia și Maria, făcându-le o serie de declarații îndrăznețe.


Cum arată acum Cati Dimache. Relația concurentei cu Răzvan Manea a fost intens criticată, mai ales că aceștia au recunoscut că au consumat substanțe interzise și că și-au neglijat băiatul. Deși și-au mai cordat o șansă după încheierea emisiunii, relația lor nu a durat prea mult și s-au separat din nou.

Citește și: Îl mai ții minte pe Răzvan Manea de la Insula Iubirii?Ce s-a întâmplat cu fostul concurent, după ce s-a despărțit de Cati


Citește și: O mai ții minte pe Cati de la Insula Iubirii?Cine este bărbatul cu care se mărită

Citește și: Delia s-a pozat în ipostaze sexy, în vacanța exotică din Thailanda:'Arăți trăsnet, ești superbă'

Citește și: Actorul Teodor Corban a murit, la 65 de ani.Era celebru pentru rolurile din Aferim și Poziția copilului

Cum arată acum Cati Dimache

Pe rețelele de socializare, Cati Dimache nu este foarte activă. În ceea ce privește aspectul fizic, aceasta nu s-a schimbat foarte mult, însă pare să acorde mai multă atenție vestimentației, aspect sesizat și de internauți. De asemenea, fosta concurentă de la „Insula Iubirii’ a început să posteze mai multe imagini cu fiul ei, care a împlinit vârsta de 12 ani.


Băiatul brunetei a devenit un adolescent în toată regula și îi seamănă leit mamei sale. În cadrul emisiunii de la Antena 1, Cati Dimache a fost acuzată că-și neglijează copilul, asta după ce Răzvan a recunoscut că a consumat droguri.

După încheierea filmărilor, aceasta a decis să-i mai acorde o șansă lui Răzvan Dimache, în ciuda comportamentului abuziv al acestuia. Bărbatul s-a lăsat ușor pradă ispitelor feminine, a făcut mai multe gesturi obscene și a intrat în conflict cu ceilalți concurenți din cadrul emisiunii.


Fosta concurentă de la „Insula Iubirii’ s-a despărțit de logodnicul ei

După despărțirea de Răzvan, Cati Dimache și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat. Pe rețelele de socializare, aceasta a postat mai multe imagini cu partenerul ei de viață, iar în anul 2020 anunța că a fost cerută în căsătorie.

„Cel mai frumos cadou’, scria aceasta în dreptul imaginii cu inelul de logodnă.

Cu toate acestea, se pare că bruneta s-a despărțit de logodnicul ei. De curând, aceasta a șters toate fotografiile în care apărea împreună, semn că lucrurile nu au evoluat așa cum și-ar fi dorit.


Ce s-a întâmplat cu Răzvan Manea

După despărțirea de Cati, fostul concurent de la „Insula Iubirii’ a devenit tot mai activ pe rețelele de socializare. Mai mult, acesta și-a făcut cont pe platforma TikTok, acolo unde împărtășește cu urmăritorii experiențele prin care trece în viața de zi cu zi.


Se pare că bărbatul a rămas singur, căci nu s-a mai afișat cu nicio altă femeie în mediul online.

Sursa foto: Instagram