Cum arată casa din Republica Dominicană în care locuiește Daniel Pavel, prezentatorul Survivor

.

Mulți s-au întrebat cum arată casa lui Daniel Pavel de la Survivor. Prezentatorul noului sezon se bucură de niște condiții total diferite de cele în care trăiesc concurenții în Republica Dominicană. A postat pe contul lui de Instagram o serie de imagini superbe, cu locația în care a fost cazat de către producătorii Kanal D.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Faimoșii și Războinicii trăiesc în condiții grele, iar mâncarea este un lux. Nici măcar nu au voie să se spele cu șampon sau săpun. Pot folosi doar apa oceanului. Cu siguranță că îl vor invidia pe Daniel, atunci când vor putea să vadă fotografiile minunate postate de prezentatorul TV.


În imagini se vede atât o bucată din casă, cât și din curte. Aici își petrece timpul atunci când nu este prezent la filmări. În plus, are toate condițiile pentru a se simți confortabil în casa temporară din Republica Dominicană.


Cum arată casa lui Daniel Pavel, noul prezentator Survivor

Daniel Pavel are o experiență de 12 ani în media, după ce a renunțat la cariera de ofițer în marina comercială și a trecut la carieră în radio și TV. El a fost prezentator al emisiunii Business On Air, la Radio France Internaţional, program ce a fost şi premiat de CNA în 2015, şi a făcut parte din echipa postului TV Antena 3 că prezentator al unei emisiuni săptămânale.

Daniel Pavel a fost redactor şef al Penny FM. A plecat în Republica Dominicană din Viena, acolo unde locuia de ceva vreme.


Citește și: Cum arată iubita lui Daniel Pavel, prezentatorul Survivor. Marina este și ea pasionată de sport

Citește și: Adela Popescu, prima fotografie cu burtica de gravidă. Cum s-a pozat pe plajă

Citește și: Câți bani câștigă concurenții de la Survivor, pe săptămână. Jador primește cel mai mult

Citește și: Julia Chelaru, de nerecunoscut după divorț. Cum arată acum

Daniel Pavel este pasionat de sport


Daniel Pavel nu este străin de competiția sportivă. El este pasionat de sport și a practic înot de performanță, judo, polo, scrimă și arte marțiale. Va face față cu brio competiției din Republica Dominicană, acolo unde va trebui să parcurgă distanțele în același timp cu concurenții.

„Am noroc să am în familie antrenorul perfect, pe fratele meu, care este instructor de fitness. El se află în România, așa că ne-am adaptat la această situație și am primit setul de antrenament prin skype. Ca fost înotător de performanță, o vreme am folosit facilitățile oferite de bazinele publice din Viena.


Fiind însă un an atipic, din cauza pandemiei, mare parte din bazine au fost închise, așa că acum am găsit un refugiu în jocuri periodice cu mingea de fotbal și baschet, a povestit Daniel Pavel.


Cine este Marina, iubita prezentatorului Survivor

Se pare că Daniel Pavel, prezentatorul Survivor trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubita lui, Marina Ghilețchi. Conform descrierii de pe Instagram, Marina este pasionată de yoga, o persoană introvertită și o perfecționistă haotică, ce adoră plantele, ne informează kanald.ro.