Cum arată casa în care s-a mutat Adda: „E o schimbare destul de mare”

.

Cum arată casa în care s-a mutat Adda. La sfârșitul anului 2022, artista, soțul acesteia, Cătălin Rizea, și fiul lor s-au mutat într-o nouă locuință. Cei doi soți au lucrat cot la cot cu muncitorii, că-și și-au dorit ca noul lor cămin să fie gata în timp util. Nu este prima dată când aceștia se implică într-un astfel de proiect, prima lor casă fiind construită tot de ei. Iată cum arată domiciliul cântăreței și cum s-a acomodat acolo!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


În luna iulie, Adda anunța că urmează să-și construiască o nouă locuință. La acea vreme, artista susținea că își dorește mai o casă mult mai spațioasă, care să se potrivească cu planurile ei de viitor – acelea de a mai avea un copil și câteva animale de companie. Ei bine, cu puțin timp înainte de sărbătorile de iarnă, cântăreața s-a mutat cu soțul și fiul lor. Aceasta și-a dorit să petreacă Crăciunul în noul cămin, alături de părinții ei. În urmă cu puțin timp, aceasta a făcut primele declarații despre schimbarea care a avut loc în viața ei, susținând că, deși nu toate detaliile au fost puse la punct, locuința este exact așa cum a visat-o.


Cum arată casa în care s-a mutat Adda. De mai bine de șase ani, artista este căsătorită cu Cătălin Rizea. Cei doi au împreună un băiețel, iar, acum, s-au mutat în locuința la care visau de ceva vreme.

Citește și: Adda a plâns din cauza lui Nea Mărin, la Poftiți pe la noi:'Sunteți chiar nesimțiți, jur!'

Citește și: Adda și Marius Moga s-au împăcat, după ce nu și-au vorbit ani buni:’Am greșit amândoi unul față de celălalt’


Citește și: Cine este Carmen Grebenișan de la Survivor 2023.Este căsătorită și a participat la Asia Express

Citește și: Vlad Gherman locuiește tot cu chirie. Motivul pentru care nu și-a cumpărat propria casă:„Am investit banii în mașina mea’

Cum arată casa în care s-a mutat Adda

Pe rețelele de socializare, artista a publicat mai multe imagini din noua sa locuință. Camerele sunt extrem de încăpătoare și luminoase, fiind unul dintre criteriile de care s-a ținut cont când au început lucrurile de construcție. Deși casa nu este complet amenajată, Adda s-a declarat mulțumită de rezultatul final.


„E o schimbare destul de mare, dar ușor – ușor ne simțim ca acasă. M-am implicat și eu, și Cătă, am lucrat cot la cot cu muncitorii, a ieșit fix așa cum ne-am dorit. E spațiu mult, și pentru căței… Mai sunt chestii de făcut, evident, dar le facem pe parcurs. Oricum, de foarte multe lucruri îți dai seama de abia după ce te muți. Dacă faci totul de dinainte riști să încarci totul foarte tare și să nu îți mai placă. Suntem 100% mulțumiți de tot ce am făcut până acum și a ieșit exact așa cum ne-am dorit, a declarat Adda pentru Spynews.ro.


„Am tras tare să facem Crăciunul aici’

Pentru că și-a dorit ca lucrările de construcție să fie gata până la Crăciun, Adda și soțul ei au lucrat cot la cot cu muncitorii. Locuința are o suprafață extrem de generoasă, având în vedere că cei doi soți plănuiesc să-și extindă familia.


„Este o casă mare, dressingul a fost unul dintre lucrurile de care am ținut cont atunci când s-a făcut proiectul, de bucătărie, dar și de dressing, bucătăria și dressingul sunt foarte mari și au ieșit fix cum ne-am dorit. Am tras tare să facem Crăciunul aici, pentru că au venit și părinții mei de la Mureș. Și dincolo, unde locuiam, tot noi am construit casa respectivă, și acolo aveam spațiu, am fi putut face Crăciunul și acolo, a spus Adda.

Sursa foto: Instagram