Cum arăta Carmen Grebenișan de la ASIA EXPRESS înainte de operațiile estetice

.

Carmen Grebenișan este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România. Blonda locuiește la Cluj și este urmărită de aproape 300 de mii de oameni, motiv pentru care a și fost aleasă drept concurentă în reality-show-ul Asia Express.

Carmen Grebenișan, una dintre concurentele celui de-al treilea sezon Asia Express, se bucură de popularitate în mediul online și toți cei care o urmăresc pe Instagram sunt convinși că este sora geamănă a Alinei Ceușan. Fetele locuiesc în Cluj și sunt bune prietene, iar acum fac echipă la show-ul Asia Express, care se filmează în Filipine și Taiwan. Alina și Carmen au trecut prin multe schimbări pe drumul lor spre celebritate și privind pozele lor vechi, înainte de operațiile estetice, poți jura că sunt alte persoane.


A fost o supriză pentru toată lumea decizia ei de a merge în Asia împreună cu Alina Ceușan, având în vedere că fetele sunt cunoscute drept devoratoare de lux, greu de asociat cu condițiile extrem de dure pe care le vor întâlni în această competiție.

Pasionate de modă și frumusețe, cele două fete ocupă loc fruntaș în cercul restrâns al celor invitați la prezentări de modă exclusiviste. Așadar, va fi o mare surpriză pentru fanii emisiunii Asia Express, de la Antena 1, să le vadă descurcându-se cu 1 euro pe zi.


Celebrele blonde sunt complet schimbate acum față de perioada în care erau mai puțin cunoscute. La 27 de ani, Carmen Grebenișan a trecut printr-o serie de schimbări fizice, nu doar financiare. Este una dintre cele mai bogate vlogărițe de la noi, iar cei mai mulți bani îi investește în imagine.

Evidente sunt mărirea buzelor și implanturile mamare, dar și culoarea părului și stilul vestimentar. Comparând fotografiile de acum cu cele vechi, dinaintea operațiilor estetice, Carmen este greu sau imposibil de recunoscut.


În ciuda faptului că aparent are tot ce-și poate dori o femeie și un stil de viață pentru care multe femei ar da orice să fie în locul ei, Carmen Grebenișan ascunde o suferință greu de bănuit. Blonda s-a confruntat ani de zile cu o problemă de sănătate serioasă, cu simptome îngrijorătoare: atacurile de panică.

 

Citește și:

Cum arată Alina Ceușan, concurentă la Asia Express sezonul 3, înainte de operațiile estetice. A investit bani în transformarea ei


Alina Ceușan, primele declarații despre Asia Express, unde participă cu Carmen Grebenișan: ‘Cred că avem o șansă reală la premiu’