Cum arată Brooke Shields în costum de baie, la 56 de ani. Secretul ei pentru o piele strălucitoare

.

Actrița Brooke Shields a dezvăluit care este secretul ei pentru o piele de invidiat, la 56 de ani, și menționează că iubește să păstreze lucrurile cât mai simple. Nu este un fan al operațiilor estetice și respectă cu sfințenie pașii rutinei sale de îngrijire a pielii, de mulți ani. Iată cum arată Brooke Shields în costum de baie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Brooke Shields arată fabulos la 56 de ani, iar secretul look-ului său de invidiat constă în sport, dar și o rutină de îngrijire ca la carte. Brooke Shields a fost sex-simbolul anilor 90, filmul Laguna albastră făcând din ea un star peste noapte. Chiar dacă, de-a lungul timpului, acesta a rămas cel mai memorabil rol al ei, actrița a rămas permanent în atenția fanilor săi, iar acum este aproape la fel de fit ca în tinerețe.

„Îmi place să păstrez lucrurile cât mai simple. Mama obișnuia să spună „Apă, săpun și cremă hidratantă’, de asta aveam nevoie. Este foarte important pentru mine să am o piele curată și să nu folosesc produse agresive de curățare’, povestește Brooke Shields pentru publicația PureWow.


În privința ritualului de îngrijire, actrița menționează căfolosesc un cleanser și un toner. Iubesc serumurile care conțin vitamina C, mai ales că am observat că revitalizează pielea, o netezesc și oferă strălucire’.

Cum arată Brooke Shields în costum de baie, la 56 de ani

Vedeta cunoscută din pelicula „Laguna Albastră’ a mai adăugat și că protecția solară este nelipsită din trusa ei de cosmetice, dar și că este foarte atentă să nu petreacă prea mult timp în soare.


‘SPF-ul este absolut necesar. Integritatea pielii mele vine din felul în care o protejez împotriva soarelui’, explică actrița, citată de csid.ro.

Pe lângă faptul că are grijă de pielea ei la exterior, Brooke Shields știe cât de importantă este și îngrijirea pe interior, motiv pentru care se hidratează suficient și face multă mișcare.

„Prin simpla activare a mușchilor și circulației sangvine, aducem sângele la suprafață și schimbăm complet aspectul tenului. Când nu mă antrenez, se vede pe pielea mea. Beau multă apă, dorm mai mult, fac mai multă mișcare și astfel totul este mai plăcut și mai elastic’, menționează Brooke Shields.


Brooke Shields spune că sportul este cheia unui trup armonios

Când a jucat în Laguna Albastră, Brooke avea doar 15 ani și un trup mlădios. Nici acum, însă, la 56 de ani, actrița nu arată rău deloc.


Ea spune că de câțiva ani, a pus accentul pe mișcare fizică mai mult decât oricând și susține că este imposibil să te menții în formă, suplă și sănătoasă, fără să muncești mult pentru asta.

Nu am fost niciodată foarte slabă. Am multe prietene supermodele și am fost înconjurată mereu de siluete trase prin inel, dar nu m-am cramponat prea mult de asta. Eu am fost mai degrabă atletică. Am fost conștientă că nu voi fi niciodată invitată să defilez pentru Versace, ori altă casă de modă de renume, dar asta nu m-a împiedicat să apar de-a lungul timpului pe coperțile multor reviste celebre.


Am fost întotdeauna o femeie… mare,  și asta la propriu. Nu am încercat să fiu ca altcineva, sau să mă compar cu altă persoană, pentru că ăsta e un lucru periculos și dureros.

O vreme am avut niște complexe, legate de picioarele mele de bărbat, sau de fundul prea mare, dar soțul și fiicele mele m-au convins să mă accept așa cum sunt și să nu încerc să mă ascund sub haine nepotrivite, spune Brooke Shields.

Brooke Shields practică Pilates și acele exerciții care îi lucrează mai mult mușchii accesori, decât grupele musculare principale.