Cum arată Bogdan Boantă după implantul de păr. Rezultatele deja au început să se vadă

 Oana Pantazi
.

Bogdan Boantă a luat o decizie radicală la care se gândea de ceva vreme, așadar, acum câteva zile coregraful și-a văzut visul cu ochii – a făcut implant de păr. Evident, prima care l-a susținut  în acest demers i-a fost prietena și partenera lui de la Asia Express, Cocuța.

Acum o săptămână, Bogdan Boantă și-a luat inima în dinți și și-a îndeplinit o dorință mai veche – coregraful și-a făcut implant de păr, lucru la care, spune el, se gândea de mai multă vreme. Și, într-adevăr, în perioada în care el și prietena lui Cocuța au participat la Asia Express, coregraful a încercat să-și ascundă fie sub șepci, fie sub bandane lipsa podoabei capilare din creștet, tot mai vizibilă.

„Și uite că a venit și momentul ăsta… M-am gândit de multe ori la implantul de păr, dar niciodată într-un mod serios!”, scria Bogdan Boantă pe contul său de socializare, adăugând că se bucură că a făcut acest pas și că „abia aștept să văd cum e senzația aia să te lovească părul peste față când faci o piruetă!!! :))))))”.

„Aveam păr peste tot, numai aici nu”

La prima sa apariție într-o emisiune, la scurt timp după operația de implant de păr, Bodgan Boantă a venit însoțit de prietena lui Cocuța, care, ca întotdeauna, i-a fost alături. Deși a trecut foarte puțin timp de la intervenție, rezultatele deja au început să se vadă. „Am vrut să fac asta. Îmi doream de mult. Aveam păr peste tot, numai aici nu. Nu prea pot să dorm. Trebuie să dorm doar pe spate zece zile. Nu mă prea odihnesc. Abia aştept să treacă, să putem să dansăm”, a povestit Bogdan la Antena Stars.

Cocuța nu exclude nici ea ajutorul esteticianului, coregrafa menționând că își dorește să facă și ea o intervenție noninvazivă la nivelul feței: „Eu mi-aş pune nişte acid aici, am cearcăne tot timpul”, a spus coregrafa.

 

Foto: Instagram

Bogdan Boantă, alături de Cocuța, la Asia Express.Bogdan Boantă, alături de Cocuța, la Asia Express.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton