Cum arată băiețelul Corinei Caciuc și al lui Laurențiu Reghecampf. Liam a împlinit 4 luni

.

Cum arată băiețelul Corinei Caciuc și al lui Laurențiu Reghecampf. În luna mai, antrenorul de fotbal a devenit tată pentru a treia oară. Partenera sa de viață a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Recent, celebru antrenor a distribuit o imagine cu fiul său, în timp ce dormea. Liam a împlinit 4 luni și le aduce o mare bucurie părinților lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Laurențiu Reghecampf pare mai fericit ca niciodată, după ce și-a găsit liniștea în brațele iubitei sale. Pe 19 mai, focoasa șatenă l-a făcut tată pentru a treia oară, iar antrenorul de fotbal nu se sfiește să posteze imagini cu băiețelul său și cu actuala parteneră. Acesta a susținut că își dorește să finalizeze procesul de divorț pentru a se putea căsători cu Corina Caciuc. Recent, pe rețelele de socializare, antrenorul a postat o imagine cu băiețelul său, care a împlinit deja 4 luni.


Cum arată băiețelul Corinei Caciuc și al lui Laurențiu Reghecampf. De când a devenit tată pentru a treia oară, antrenorul este în al nouălea cer.

Citește și: Laurențiu Reghecampf, mesaj emoționant pentru fiul său și al Anamariei Prodan. Bebeto a împlinit 14 ani:'Te iubește tata mult'

Citește și: Laurențiu Reghecampf e în al nouălea cer după ce a devenit tată a treia oară.Ce imagini a postat Corina Caciuc pe rețelele de socializare


Citește și: Fiul Ancăi Țurcașiu s-a căsătorit religios. Artista a atras toate privirile la nuntă:„Zici că tu te măriți’

Citește și: Livian Pop de la Puterea dragostei s-a căsătorit:'O nouă etapă…'

Cum arată băiețelul Corinei Caciuc și al lui Laurențiu Reghecampf

Pe contul său de Instagram, Laurențiu Reghecampf a postat o fotografie cu băiețelul său, în timp ce dormea. Cel mic e întins pe pat și ține în brațe o jucărie de pluș. Inițial, fotografia a fost făcută publică pe contul Corinei Caciuc, apoi a fost distribuită de antrenorul de fotbal.


La rândul său, Corina Caciuc postează imagini cu Liam și Laurențiu Reghecampf. Recent, aceasta i-a dedicat un mesaj emoționant băiețelului ei.

„Te iubesc și știu că o voi face, întotdeauna, până la sfârșit. Nu mă voi răzgândi, te iubesc şi voi fi aici. Niciodată nu voi dispărea. Am spus pentru totdeauna şi jur că va fi aşa. Aşa că voi fi acolo!’, a scris aceasta pe rețelele de socializare.


Cum s-au cunoscut Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf

Invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, antrenorul de fotbal a spus cum a cunoscut-o pe actuala sa iubită. Cei doi s-au întâlnit pentru prima oară în urmă cu doi ani, în cadrul unei petreceri. Ulterior, Laurențiu Reghecampf a fost cel care a făcut primul pas și a luat legătura cu șatena.

„Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După care am încercat să iau legătura și să o cunosc cu adevărat. Știi cum este… la câte discuții au ieșit și câte discuții sunt, dar și ce vorbește Anamaria peste tot… Este foarte greu ca și cineva să mai vadă realitatea. Acum cât timp am cunoscut-o pe Corina? Acum aproape un an și 8 luni, 2 ani, ceva de genul acesta.


Nu cred că este important și nu cred că interesează pe nimeni cum ai cunoscut pe cineva. Important este ce simți pentru persoana respectivă și ce se va întâmpla de acum încolo sau care este legătura… eu așa o văd. Sunt foarte fericit! O iubesc! Lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă. Mi-aș fi dorit ca și Ana să aibă parte de același lucru’, a declarat Reghe.

Sursă foto: Instagram