Cum arată fiul fostului cuplu Vica Blochina - Victor Pițurcă. La 14 ani, Edan are o pasiune neașteptată

.

La 14 ani, Edan Pițurcă seamănă leit cu tatăl lui! Băiatul Vicăi Blochina are și o pasiune cel puțin neobișnuită pentru un fiu de fost antrenor de fotbal. Lui Edan îi place și sportul, însă și în bucătărie. Vica este foarte mândră de priceperea lui în bucătărie și postează adesea ceea ce gătește fiul ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Edan Pițurcă face fotbal de mai bine de șapte ani, nici nu avea altfel având în vedere că a crescut încomjurat de fotbal, însă îi place și la cratiță. Fiul Vicăi Blochina iubește să gătească și de multe ori apare pe contul de Instagram al mamei sale pentru că blonda se mândrește cu pasiunea lui.


Fiul Vicăi Blochina și a lui Victor Pițurcă gătește cu foarte mare plăcere, ultima oară impresionându-și mama cu o lasagna proaspăt scoasă din cuptor, fără să primească vreun fel de ajutor din partea unui adult.

Vica obișnuiește să posteze pe contul său de Instagram rețetele pe care le gătește Edan, care poate să pregătească fără probleme un meniu complet pentru el și mama sa. Recent, fosta dansatoare și-a surprins fiul în timp ce scotea de la cuptor o lasagna aburindă, felicitându-l totodată pentru prima sa astfel de reușită.


„Felicitări, iubire! Prima lasgna făcută de Edan. Talentul meu, te iubesc', a scris Vica Blochina în cadrul unui InstaStory.

Victor Pițurcă, un tată implicat și devotat pentru fiul ei, Edan

Vica Blochina și Victor Pițurcă s-au iubit timp de 16 ani, deși el era căsătorit. Din dragostea lor s-a născut Edan, copil pe care, inițial, Piți nu a vrut să-l accepte.

În 2011, ea l-a dat în judecată pentru stabilirea paternităţii şi a
câştigat. Testul ADN a confirmat că Edan e fiul lui Piţi şi în 2013
judecătorii au decis ca el să plătească pensie alimentară de 50.000 de
euro retroactiv şi câte 2.900 de euro lunar. 


Un an mai târziu, la cererea lui, custodia lui Edan a devenit comună, Vica şi Piţi având drepturi egale. De altfel, Edan stă foarte mult și în casa fostului selecționer, cu care merge frecvent și în vacanțe.

„Eu nu cresc singură copilul. Într-adevăr, m-am luptat pentru drepturile lui, dar nu îl cresc singură. Sunt o femeie norocoasă.


Eu și Victor suntem părinți asumați care își iubesc foarte mult fiul și vrem tot ce e mai bun pentru el. El are grijă de copil, eu am grijă de copil.

Este o relație doar despre el, nu despre mine și Pițurcă.
Edan a stat în ultima perioadă doar la tatăl lui, pentru că așa îi
place.


La noi nu există trei zile la mine, două zile la tine. Nu! Ci doar cât vrea copilul să stea. Pițurcă îl iubește foarte mult, e un tată devotat, e de nota 10!’, povestea Vica Blochina în urmă cu aproximativ 3 ani, potrivit fanatik.ro.