Cum arată astăzi Noni Ene, băiețelul din reclama la brânză topită, care rostea replica „Dacă mă sărută data viitoare?”

.

Cum arată astăzi Noni Ene, băiețelul din reclama la brânză topită, care rostea replica „Dacă mă sărută data viitoare?'. În urmă cu mai mulți ani, Noni Ene a devenit popular datorită unui spot publicitar în care era protagonist. Au trecut peste 15 ani, iar băiețelul de atunci a devenit bărbat în toată firea. Iată cum arată acesta acum!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


În urmă cu peste un deceniu, o reclamă la brânza topită a devenit foarte populară în România, datorită protagoniștilor. În spotul respectiv, protagoniștii erau doi copii, care făceau schimb de sandwich-uri în pauza de la școală. La finalul reclamei, băiețelul rostea replica „Dacă mă sărută data viitoare?’, care a devenit extrem de cunoscută la noi în țară. Între timp, Noni Ene s-a lansat în muzică și face parte din două organizații non-guvernamentale.

Cum arată astăzi Noni Ene, băiețelul din reclama la brânză topită, care rostea replica „Dacă mă sărută data viitoare?’. La peste 10 ani de atunci, acesta și-a construit o carieră în muzică și este total schimbat.  


Citește și: Irinel Columbeanu, adevărul despre datoria uriașă a Monicăi Gabor către avocata ei:'Să se ducă în America după bani…'

Citește și: Carmen de la Sălciua a amânat nunta cu Marian Corcheș. Artista a explicat motivul:„Nu prea avem timp pentru noi’

Citește și: Cătălin Cazacu, adevărul despre certurile cu Ramona Olaru:'Nu vrem să părem familia și nici cuplul perfect'

Citește și: Ce cadou i-a făcut Anamaria Prodan lui Bebeto, de ziua de naștere:'A fost o surpriză. Nu bănuia nimic…'


Cum arată astăzi Noni Ene, băiețelul din reclama la brânză topită, care rostea replica „Dacă mă sărută data viitoare?’

În 2021, Noni Ene a debutat în industria muzicală. Ulterior, acesta a luat o pauză timp de 5 ani, iar acum este pregătit să revină pe scenă.

„Noapte de vară este o piesă care s-a născut natural, spontan, cu și din emoții, fără a fi forțată sau având o poveste dusă la extrem. NONI este oricum o persoană căreia ii place să se îndrăgostească, prin urmare totul a decurs de la sine. Povestea piesei este conturata de un videoclip special, în ton cu ultima noapte de vară și cu nuanțe de început de toamnă, în amintirea unei noi iubiri tocmai începute’, se arată într-un comunicat de presă.


„Povestea piesei nu este inspirată din viața mea personală’

Artistul a susținut că cea mai nouă piesă a sa a fost scrisă în noumai 3 ore. Acesta s-a ocupat atât de producție, cât și de realizarea clipului muzical.


„Când e sa fie, totul se leagă fără sa te gândești prea mult. Atât piesa, cât și videoclipul au fost realizate în foarte scurt timp, cu ajutorul oamenilor care îl iubesc cu adevărat, deoarece NONI e de părere că „managerul și managementul trebuie să își iubească artistul ca să poată să îl pună în valoare, iar echipa mea așa se comportă.

Povestea piesei nu este inspirată din viața mea personală însă cred ca toți ne-am gândit, la un moment dat, la o relație care să dăinuie din timpul verii, și nu ca la o aventură de-o vară’, se mai arată în comunicatul de presă.

Sursa foto: Facebook & Captură video