Cum arată Arnold Schwarzenegger, la 73 de ani. Terminator și-a revenit spectaculos după operația la inimă

 Dumba Gabriela
.

Arnold Schwarzenegger arată senzațional la 73 de ani! Nu degeaba actorul a rămas în memoria oamenilor drept Terminator. Și-a revenit spectaculos după operația la inimă, din urmă cu doi ani, și pare în formă maximă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Arnold Schwarzenegger fost surprins recent la bordul celebrului său Hummer, pe străzile din Santa Monica. Conform Daily Mail, fostul guvernator al statului California a fost primul civil care și-a achiziționat un Humvee și chiar a deschis calea pentru versiunile destinate publicului larg, care au fost lansate în 1992.

Relaxat și cu un trabuc în gură, Arnold Schwarzenegger este de invidiat, la cei 73 de ani ai săi, chiar și de tineri pe jumătatea vârstei sale. Duce un stil de viață sănătos, face sport, iar asta se vede. Mușchii lui Terminator au rămas la locul lor și actorul demonstrează tuturor că vârsta este doar un număr.

Arnold Schwarzenegger a trecut printr-o operație grea

Arnold Schwarzenegger a suferit o intervenție chirurgicală de urgență, în anul 2018. Actorul a fost operat pe cord deschis și a trecut prin momente de cumpănă deoarece în timpul operației de înlocuire a unei valvei aortice, potrivit a1.ro.

Se pare că această experiență l-a determinat pe Arnold să acorde o atenție deosebită unui stil de viață mai sănătos și mai activ. Nu puține au fost momentele în care actorul a fost surprins în compania iubite sale, Heather Milligan, în vârstă de 45 de ani, în timpul unor plimbări cu bicicletele.

Heather Milligan și Arnold Schwarzenegger sunt împreună de peste șapte ani și par să trăiască o frumoasă poveste de dragoste. De-a lungul relației lor, cei doi au călătorit în numeroase destinații exotice, dar au colindat mult și prin Europa, fiind îndrăgostiți de Austria și Spania.

Citește și: Arnold Schwarzenegger are 5 copii, dar singurul care îi seamănă leit este fiul provenit din relația cu menajera!

*EXCLUSIVE* Arnold Schwarzenegger running errands with his army jeep*EXCLUSIVE* Arnold Schwarzenegger running errands with his army jeep

Ce părți ale corpului nu-și mai poate folosi Arnold Schwarzenegger

La 73 de ani, după o lungă carieră în care a produs nenumărate cascadorii impresionante, Arnold Schwarzenegger nu-și mai poate folosi o parte a corpului.

Actorul a vorbit într-un interviu pentru revista Man’s Health despre exercițiile fizice pe care le face în prezent. Celebrul star din ”Terminator” mărturisește că își menajează picioarele, care au devenit punctul său slab.

”Nu mai pot face genuflexiuni sau toate acele exerciții grele pentru picioare. Genunchii mi s-au slăbit. Vreau să-ii protejez ca să pot schia”, a spus Schwarzenegger.

Totuși, nu își neglijează picioarele în totalitate.

‘Merg foarte mult cu bicicleta. De aceea, îmi doresc să fac înconjurul lumii pedalând. Când merg undeva, îmi iau bicicleta. Când plec la cumpărături, mă deplasez cu bicicleta, iar asta îmi solicită picioarele și mă pot bucura de priveliștea orașului dintr-o cu totul altă perspectivă”, a spus fostul Guvernator al statului California.

Citeste si: Cum arată fiul cel mic al lui Arnold Schwarzenegger, la 22 de ani. Tatăl lui a fost Mr. Universe, iar el suferă de obezitate morbidă

Arnold Schwarzenegger face cascadorii și la 73 de ani

Jackie Chan și Arnold Schwarzenegger au filmat „Iron Mask”. Chan va juca rolul unui expert în kung fu, cunoscut sub numele de Maestru, care trebuie să scape din Turnul Londrei. Cel care conduce închisoarea este James Hook, interpretat de Arnold.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton