Cum arată apartamentul pe care Liviu Vârciu i l-a cumpărat fiicei sale: „Am mutat copilul”. Prezentatorul TV a făcut credit la bancă

 Ifrim Georgiana
.

Cum arată apartamentul pe care Liviu Vârciu i l-a cumpărat fiicei sale. Carmina, fiica prezentatorul din relația cu Amy Teiceanu, a devenit studentă și s-a mutat la București. Tânăra în vârstă de 20 de ani locuiește singură, în apartamentul cumpărat de tatăl său.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

La 41 de ani, Liviu Vârciu se poate considera un bărbat norocos, din toate punctele de vedere. Are o carieră de succes, o familie minunată și niște copii superbi. Deși el și mama Carminei, fiica lui cea mare, nu mai formează un cuplu, artistul are o relație foarte închegată cu tânăra. Până în prezent, fiica acestuia a locuit în Arad, alături de mama sa. Pentru că a început Facultatea de Jurnalism, Carmina s-a mutat la București și locuiește într-un apartament cumpărat de Liviu Vârciu.  

varciu-1varciu-1

Cum arată apartamentul pe care Liviu Vârciu i l-a cumpărat fiicei sale. Prezentatorul a mărturisit că a fost nevoită să apeleze la un credit bancar pentru a-i achiziționa fiicei sale locuința din București. Cei doi au o relație foarte apropiată, lucru care reiese și din imaginile pe care le postează împreună.

Citește și: Liviu Vârciu, șocat de factura la gaze:”Mi-au venit 55 de milioane”. Ce decizie a luat ca să facă economie

Citește și: Liviu Vârciu pregătește partea a doua a peliculei „Zăpadă, ceai şi dragoste”:”Suntem în discuții avansate cu doi actori de la Hollywood”

Citește și: Gina Bradea s-a operat de urgență. Ce probleme de sănătate are celebra bucătăreasă:”Rugați-vă pentru mine”

Citește și: Oana Zăvoranu, primele declarații după ce Poliția a descins la clinica ei, ca să o execute silit:”Doar circ făcut de hoți”

Cum arată apartamentul pe care Liviu Vârciu i l-a cumpărat fiicei sale

Pe contul său de Instagram, prezentatorul a postat un filmuleț cu apartamentul pe care i l-a achiziționat fiicei sale. În imagini este surprinsă și Carmina, iar fericirea de a avea propriul apartament se citește pe chipul acesteia.

„Am mutat copilul. Uitați ce surpriză i-a făcut tata fetei!. Ce frumos ai aranjat! Tu ai făcut? Mamă, ce frumos! Mă așteptaii tu așa frumos, cu flori? Ce copil extraordinar am! Să-l stăpânești sănătos!',  spune Liviu Vârciu în videoclip.

La rândul ei, Amy Teiceanu a susținut că este cea mai bună decizie ca fiica sa să locuiasă singură, acest lucru urmând s-o responsabilizeze: „Altfel o să gestioneze toate lucrurile. I-am spus: ‘Vin peste tine când nu te aștepți și te mănânc dacă nu este ordine și curățenie'.

Liviu Vârciu a făcut credit la bancă

Recent, într-un interviu televizat, Liviu Vârciu a mărturisit faptul că a făcut un credit la bancă pentru a-i cumpăra apartament fiicei sale.

„Copii mari, cheltuiala mare. Trebuie sa-i iau apartament lui fii-mea în București pentru ca s-a mutat la facultate aici. Bineînțeles, trebuie sa-i iau mașina și uite așa terminasem și eu cu creditele pe care le-am făcut, dar acum trebuie sa fac altele pentru ca trebuie să-i iau apartament.

(…) Îi mulțumesc lui Dumnezeu ca am reușit sa o mut pe mama, i-am făcut o căsuța mult visata lângă București, în Ilfov’, a declarat Liviu Vârciu, mai demult, la Antena Stars.

Amy Teiceanu: „O să fie lângă ea și o să o protejeze'

Amy Teiceanu a mărturisit că, odată cu mutarea fiicei sale la București, Liviu Vârciu va fi cel care îi va purta grija și care o va susține.

„Dacă tot nu a făcut nimic atâția ani, de acum încolo va avea grijă și o va susține. Este normal, ea se mută la București. Ei vorbesc, cu siguranță o să o ajute, îi va cumpăra un apartament în rate, ceea ce este și normal.

Cu siguranță o să fie lângă ea și o să o protejeze cât va putea pentru este în București, nu mai e în Arad. Ce a fost în trecut, a fost, contează ce o să fie de acum încolo. Am șters tot, viața merge înainte, nu trăim cu trecutul.

Niciodată nu este prea târziu să fie bine. Important este că țin legătura, vorbesc, se văd, ea merge la el. Așa e normal', a mai declarat fosta iubită a lui Vârciu pentru Playtech.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton