Cum arată Andreea Bănică fără filtru și fără machiaj: „Toate ca toate, dar părul...”

.

Andreea Bănică le-a dezvăluit fanilor ei cum arată fără filtru și fără machiaj. Artista, celebră mai ales pe rețelele de socializare, le-a împărtășit internauților câteva imagini inedite cu ea. Soția lui Lucian Mitrea s-a filmat de una singură la mare, imediat după ce a ieșit din apă. Ipostaza cu vedeta a stârnit un val de reacții, admiratorii felicitând-o pentru frumusețea ei naturală.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Cum arată Andreea Bănică fără filtru și fără machiaj? Asta s-au întrebat deoseori fanii artistei. Având în vedere că e cântăreață, meseria ei impune ca de fiecare dată să fie o prezență impecabilă. Indiferent de apariție, fie că vorbim despre concerte, spectacole sau evenimente mondene, soția lui Lucian Mitrea arată mereu „țiplă’. Se pare că, atunci când are puțin timp liber, blondina își lasă tenul să respire și nu folosește niciun produs cosmetic.

Andreea Bănică e una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Artista e la fel de activă și pe perioada verii, când multe vedete sunt plecate în vacanță. În această perioadă, ea se află pe litoralul românesc, în stațiunea Eforie, pregătindu-se de un eveniment mult așteptat. Ea și soțul ei, Lucian Mitrea, vor deschide primul lor hotel, o afacere în care au investit sute de mii de euro, dar și multe sentimente.


Citește și: Ce problemă de sănătate are Andreea Bănică după cele două nașteri:'Nu sunt pregătită să mă operez, îmi este frică' / VIDEO EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Andreea Bănică cu fiica ei, Sofia, în vârstă de 13 ani:„Îmi doresc să aibă măcar puțin din ambiția mea’

Citește și: Anamaria Prodan susține că Reghe a venit la ea acasă, la un an de la despărțire:„A stat cu capul în jos și…’

Citește și: Care este singura intervenție pe care și-a făcut-o Tania Budi:'Acum vreun an mi-am…'


Cum arată Andreea Bănică fără filtru și fără machiaj

Deși e mereu pe drumuri, fiind ocupată cu actele și diferite situații legate de hotel, Andreea Bănică reușește totuși să profite puțin și de locurile ei natale. Artista născută în județul Constanța își ia uneori o pauză pentru a se bucura de băile de apă sărată și de ședințele ultraviolete.

Și pentru că-și ține fanii la curent cu tot ceea ce face, Andreea Bănică le-a dezvăluit și lor cum arată după o baie de apă sărată. Vedeta a demonstrat că e o fire asumată și că e mândră de felul în care arată. Îndrăgita cântăreață s-a afișat pe Instagram, într-un filmuleț, complet nemachiată. Cu această ocazie, internauții i-au putut admira frumusețea naturală.


„Toate ca toate, dar părul este un vis. Așa arată părul cu apă de mare. Superb!’, a glumit Andreea Bănică pe Instagram, într-un scurt InstaStory.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea, planuri mari în turism


Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt un exemplu în rândul cuplurilor. Au demonstrat că fac o echipă perfectă atât acasă, cât și la locul de muncă. După ce au tras lozul cel mare în plan artistic, cei doi vor să dea lovitura și în turism. Vara aceasta, pe 15 iulie, ei plănuiesc să deschidă un hotel la Eforie, reprezentând cea mai mare afacere a lor din prezent.

„Pe 15 iulie o să fie plin hotelul. Știu că vă place ceea ce a ieșit, și nouă ne place cum arată, este altceva.(..) Apartamentele sunt foarte mari, la alt nivel decât ce este în Eforie. Am pus mult suflet și ne dorim ca oaspeții să se simtă bine și să prețuiască munca noastră’, a scris Andreea Bănică, tot pe Instagram.


Dar asta nu e tot! Conform spuselor Andreei Bănică, ea plănuiește ca în viitor, la parterul hotelului, să aducp și un lanț de magazine. Astfel, vedeta vrea să se asigure că persoanelor cazate nu le lipsește absolut nimic.

Sursă foto: Instagram