Cum arăta Anda Adam fără operații estetice, pe vremea când cânta "Nu mă uita", împreună cu RACLA. Transformarea este spectaculoasă!

 Dumba Gabriela
.

Greu de crezut, dar au trecut 21 de ani de când a apărut Anda Adam pe sticlă! S-a lansat cu piesa „Nu mă uita', alături de rapperii de la RACLA, iar atunci avea o imagine de fată rea. Multe operații estetice mai târziu, Anda Adam abia dacă mai poate fi identificată acum, în pozele vechi, de către fanii ei adolescenți.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Anda Adam era brunetă când s-a lansat în muzică, își purta părul lung, strâns în coadă de cal, avea sprâncenele foarte subțiri și buzele mereu conturate cu maro. A pozat de două ori în revista Playboy, înainte și după ce și-a pus silicoane și schimbările care au continuat, în timp, sunt spectaculoase.

Pe lângă asta, în perioada de început, Anda a participat la câteva pictoriale care nu ar avantaja-o astăzi. Fie că e îmbrăcată sumar în patul său roz, sau încălţată pe platforme ori la volanul noii sale maşini, Anda demonstrează că a fost o femeie lipsită de inhibiţii încă de la începutul carierei.

6167966661679666

În caz că ați uitat, vă amintim că Anda Adam a avut timp de 5 ani o relaţie cu Victor Slav de care s-a despărţit în 2012. Odată ce a început o nouă viață, Anda Adam s-a schimbat foarte mult și fizic: s-a vopsit blondă, și-a mărit și buzele, nu doar sânii, s-a apucat serios de sport și are un trup tonifiat și plin de mușchi, iar anul trecut a bifat și o rinoplastie.

„Îmi doream de mulţi ani o operaţie la nas, care, ştiu că voi veţi spune că era perfect, dar nu e chiar aşa. Mereu făceam poze cu capul uşor întors ca să nu se vadă că nasul meu pleca puţin la plimbare spre stânga! Plus că am şi o deviaţie de sept pe care o voi corecta cu această ocazie!', a scris Anda Adam pe Instagram, la vremea aceea.

Anda neagă zvonurile legate de divorț

Anda Adam (38 de ani) este căsătorită de patru ani cu Sorin Andrei Nicolescu, un bărbat mai mic cu cinci ani decât ea. La doar o lună de la nuntă, Anda a anunțat că este însărcinată. A născut o fetiță, pe nume Evelin, și este cum nu se poate mai fericită cu familia ei, chiar dacă au mai existat zvonuri, de-a lungul anilor, că ar vrea să divorțeze.

„Dacă vrei să ai o căsnicie fericită trebuie ca soțul să aibă tot timpul mâncare și să fie satisfăcut din punct de vedere culinar. Dacă e mâncat și este satisfăcut niciodată nu vor exista certuri. Când nu mănânci începi și te cerți. Cel puțin la noi ordinea este așa: orgasmul culinar și după aia celălalt orgasm.

Dar fără ceva în burtică nu cred că vine celălalt.(..) Noi suntem foarte inventivi, suntem foarte spontani. Cred că monotonia poate să apară când nu mai există interes. Atât timp cât există interes nu prea ai cum să ajungi în faza aia de monotonie. Important este să existe iubire și idei de făcut ceva nou', a mărturisit Anda Adam pentru revista VIVA!.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton