Cum arată Anda Adam după o cură de... Ferma. Fanii au taxat-o: "Ai slăbit mult, ne arăți doar oase!"

.

Înainte să intre în Ferma, Anda Adam reușise să slăbească 12 kilograme, însă cura de înfometare din competiție au adus-o pe cântăreață în punctul de a primi reproșuri din partea fanilor pe motiv că este prea slabă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Mămăligă cu lapte, ciorbe din legume, cartofi fierți, toate în cantități foarte mici, timp de o lună, au reprezentat cura de slăbire rapidă pentru concurenții din Ferma. Porțiile insuficiente și multe răbdări prăjite i-au făcut deseori să se certe între ei, iar un scandal memorabil pe tema mâncării a fost orchestrat chiar de Anda Adam, după ce Paul a mâncat un cubuleț de mămăligă în plus.


Toți au slăbit în urma acestei experiențe inedite, plus că nemâncarea a venit la pachet cu multă muncă fizică și lipsa confortului. Însă, cel mai mult a atras atenția Anda Adam, care oricum anunțase că a reușit să slăbeasc 12 kilograme înainte de a intra în Ferma.


Fotografiile pe care Anda Adam le-a postat pe rețelele de socializare la întoarcerea din competiție dezvăluie noua ei siluetă, vizibil subțiată, iar fanii au taxat-o imediat pe motiv că acum este prea slabă.

‘Ai slabit ca un caine/ Ai slabit mult. Sincer, nu prea iti sta bine asa slaba/ Buna erai inainte, acum esti slaba! Arăți rau/ Ce ai patit? / De ce mai faci poze daca ne arati doar oase?’, sunt câteva dintre reacțiile negative ale celor din mediul online.


Însă, ca de obicei, câinii latră și ursul merge pentru că Anda Adam nu pune niciodată preț pe critici și are suficient de multă încredere în deciziile sale, încât să nu dea ascultare celor care nu o plac.

Anda Adam a slăbit 12 kilograme în 2 luni

Cântăreața are o dietă pe care o respectă cu sfințenie. Dieta se numește Nalep, a fost creată de un medic italian, Antonio Trombetta și a ajutat-o să slăbească 12 kilograme în această vară.


„Alerg după copil, fac sport şi ţin o dietă interesantă, care se numeşte Nalep şi pe care mi-a recomandat-o prietena mea, Lilia Caraush, după ce a slăbit 14 kg în două luni. Eu am reuşit să dau jos 6 kg într-o lună, mâncând orice, dar fără sare şi fără zahăr’, ne-a declarat Anda Adam.

„Dieta se numeşte Nalep şi este a unui medic italian, pe nume Antonio Trombetta. După ce Anda m-a vazut că am slabit 14 kg în 2 luni, a vrut şi ea. Eu am vorbit cu medicul, le-am facut legătura, şi el i-a făcut Andei regimul personalizat pe un an întreg. E un regim individual, mai ales că ea face foarte multă sală şi trebuie să alterneze proteinele. Ea mănâncă practic orice, important e că mănâncă fără sare şi fără zahăr.


Medicul explică, de altfel, că în orice aliment există acea cantitate de sare necesară organismului nostru’, a spus Lilia Caraush, prietena Andei Adam.

Citește și

Cum arăta Anda Adam fără operații estetice, pe vremea când cânta „Nu mă uita', împreună cu RACLA. Transformarea este spectaculoasă!

Dieta Nalep cu care Anda Adam a slăbit 12 kilograme. Poți mânca absolut tot ce vrei, cu o singură condiție