Cum arată Anca Țurcașiu la 51 de ani, fără machiaj și filtre: "Sunt alt om"

 Dumba Gabriela
.

Anca Țurcașiu s-a lovit, în timp, de criticile fanilor în legătură cu pozele postate pe rețelele de socializare. Cântăreața a fost acuzată că își editează pozele, că abuzează de filtre sau machiaj, iar în realitate nu arată așa de bine ca pe Instagram. De aceea, Anca Țurcașiu a decis să posteze și fotografii în care le demonstrează tuturor că arată foarte bine la 51 de ani și fără machiaj.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Anca Țurcașiu a negat dintotdeauna că și-a modificat chipul prin operații estetice și spune că felul în care arată, la 51 de ani, se datorează unui stil de viață sănătos. Cântăreața a ieșit dintr-un mariaj în care nu mai era fericită, situație care se vede acum și pe chipul său.

aD0xZTI0MDQ1MWM0ZGEwMDUxYmFjNzdmZGFlMzdlOGIxOQ.thumb_aD0xZTI0MDQ1MWM0ZGEwMDUxYmFjNzdmZGFlMzdlOGIxOQ.thumb_

„Chiar dacă şi eu am fost acuzată de către oamenii care scriu mesaje pe reţelele de socializare că mi-am făcut ceva, da, sunt foarte schimbată, sunt alt om, într-adevăr', a declarat Anca Țurcașiu pentru clickpentrufemei.ro.

Artista a ținut să sublinieze că nu are nicio operație estetică la față, ce a schimbat e stilul de viață, culoarea părului și lungimea lui.

„Sunt mai slabă, sunt mai zâmbitoare, sunt cu părul total diferit, drept şi cu o culoare un pic schimbată. Dar îi invit să pună una lângă alta fotografiile mele de la 20, 30, 40 şi 50 de ani şi să vadă că sunt absolut aceeaşi persoană', a mai adăugat ea.

Și parcă pentru a le dovedi celor care o urmăresc pe rețelele de socializare că frumusețea ei este cât se poate de naturală, Anca Țurcașiu a postat recent două fotografii cu ea, înainte și după machiaj.

„Before and after make up. Ready for tonight!', a scris artista în dreptul pozelor postate pe Instagram.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară: „Ești frumoasă dar cred că ți-ar sta mai bine dacă te-ai tunde mai scurt poate bob, te-ar avantaja', „Before…..you look great,natural and healthy!', „Superbă oricum! 😍😍😍', „🔥🔥🔥🔥🔥…esti o papusa….fara machiaje”.

Citește și: Îți mai aduci aminte de siamezele Abby și Brittany Hensel?Cum arată la 31 de ani și cu ce se ocupă

Citește și: Cine e Alexandra Adelina Tătucu de la Mireasa.Fostul iubit e și el în emisiune!

Citește și: Cine este Ana Maria Mariuța de la Mireasa.Cum arată bărbatul ideal pentru ea

Citește și: Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil! s-a mutat cu iubitul ei:„Când l-am cunoscut, mi s-a părut un om dur’/ EXCLUSIV

Anca Țurcașiu primeste avansuri de la prietenii fiului ei

Atât de bine arată Anca Țurcașiu la aproape 51 de ani că primește avansuri de la puști de vârsta fiului ei. Cântăreața se simte flatată de complimentele venite din partea unor copii cu 30 de ani mai tineri și spune că i se pare firesc acest lucru.

„Mi s-a intâmplat să-mi facă curte prietenii băiatului meu, care are de 22 de ani. Și zilele astea mi s-a întâmplat, e ceva firesc. Mă simt chiar bine când primesc așa avansuri. Orice femeie la vârsta mea ar fi flatată’, a declarat Anca.

Anca a luat viața de la capăt, la 50 de ani, și spune că îi este din ce în ce mai bine pe cont propriu.

În vara lui 2020, Anca Țurcașiu a divorțat de stomatologul Cristian Georgescu după 22 de ani de căsnicie, iar apropiați ai cuplului au dezvăluit că motivul despărțirii au fost banii. Cântăreața i-ar fi reproșat soțului ei că nu mai aduce bani în casă, dată fiind pandemia de COVID-19, iar de atunci lucrurile au degenerat și s-a ajuns la divorț.

„Mi-am dat seama că totul se întâmplă în viața mea cu un anumit scop. Trebuie luate deciziile atunci când e momentul să o faci. Eu acum trăiesc o nouă viață. Sunt Anca Țurcașiu și m-am născut din nou.

Am învățat să mă iubesc, să fiu puternică. Eu am fost fericită. Nu am mimat fericirea. Lucrurile s-au întâmplat într-un anume fel într-un moment al vieții mele și a trebuit să învăț să mă ridic’, a mai declarat Anca Țurcașiu La Măruță.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton