Cum arată Anca Serea în costum de baie, după șase nașteri

 Sutiu Theodora
.

Deși a adus pe lume șase copii, Anca Serea arată, în continuare, la fel de tânără. Și pentru că îi place să își țină fanii la curent cu tot ceea ce face, vedeta a decis să le facă o surpriză acestora, iar reacțiile au fost, așa cum era de așteptat, pe măsură.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Chiar dacă nu obișnuiește să își expună corpul, prezentatoarea ştirilor sportive de la Prima TV apare purtând un costum de baie, cu dungi, dintr-o singură piesă în timp ce se afla cu o prietenă, la plajă, în vacanță.

Anca Serea, apariție de senzație în costum de baie

Imaginea a strâns într-un timp foarte scurt câteva mii de aprecieri, pe Instagram. Deși pare greu de crezut, Anca Serea are o sulietă de invidiat pentru care nu a depus niciun fel de efort.

Bruneta nu face sport intens, nu ține diete și nici nu a apelat vreodată la operațiile estetice, așa cum e la modă în showbiz-ul românesc.

anca-1anca-1

Anca Serea a devenit mamă pentru prima dată, la 21 de ani

Vedeta de la Prima TV a devenit mamă pentru prima dată, atunci când avea 21 de ani. Acum are șase copii. Din prima căsnicie îi are pe David (20 ani) şi pe Sarah (14 ani), iar cu artistul Adi Sînă, cu care e căsătorită de aproape 10 ani, are patru copii: Noah (9 ani), Ava (7 ani), Moise (5 ani) și pe Leah (2 ani).

Așa cum declara chiar ea, programul nu îi permite să meargă la sală, dar face destul sport „alergând după copii'.

Citește și: Cum a început relația dintre Anca Serea și Adi Sînă:'Până la urmă, i-am picat în plasă, dar după mult timp'

Citește și: Probleme grave pentru Anca Serea și Adi Sînă.

Citește și: Cum au rezistat Anca Serea și Adi Sînă în aceeași casă, trei săptămâni, după ce el s-a îmbolnăvit de COVID

Citește și: Lovitură după lovitură pentru Anca Serea!

La 39 de ani, Anca Serea este un fenomen… E deja mamă a șase copii, s-a reîntors în televiziune, are o viață extrem de plină, dar, cu toate astea, nu exclude să-și mărească din nou familia.

De altfel, încă de anul trecut, când ea, alături de copiii ei, a fost protagonista copertei VIVA!, vedeta ne declara că nu exclude deloc posibilitatea de a deveni din nou mamă în viitorul apropiat.

„Ne dorim și al șaptelea copil, dar deocamdată este devreme. Nu vreau să fie o surpriză pentru nimeni și, ca de fiecare dată, las acest capitol deschis', spunea Anca Serea, anul trecut.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton