Cum arată Alina, sora mai mare a Monicăi și a Ramonei Gabor. S-au reunit în Dubai

.

Cartierul general al surorilor Gabor s-a mutat în Dubai! După despărțirea de Mr. Pink, Monica Gabor a plecat în Emirate, la sora ei, Ramona, care locuiește acolo de mulți ani, iar recent li s-a alăturat și Alina. Sora lor mai mare are o viață discret, nu și-a dorit celebritate și are o viață liniștită în România. Iată cum arată Alina!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cele trei surori au o poveste de viață ca-n filme. Monica, Ramona și Alina au plecat din Bacău, dintr-o familie foarte săracă. Monica a venit în București și și-a găsit marea iubire în Irinel Columbeanu, Ramona a ajuns și ea în Capitală și a intrat în domeniul modei și ea, iar Alina a ales o viață liniștită și s-a întors la Bacău. Ea a ales o viață discretă. Iată cum arată Alina, sora mai mare a Monicăi și a Ramonei Gabor.


„Surorile mele, Alina și Ramona, persoanele fără de care nu îmi pot închipui cum ar fi fost copilăria și viața mea.

Sora noastră mai mare și mai înțeleaptă nu vrea să postăm poze cu ea, așa că îi acceptăm intimitatea. Voi de cine sunteți cel mai apropiați?, a postat Monica Gabor pe Instagram acum ceva timp.


Distanța nu a afectat relația dintre fete și chiar dacă se văd foarte rar au ales la fel de apropiate. Recent, cele trei surori s-au întâlnit în Dubai, acolo unde locuiește Ramona de mulți ani. Monica a ales și ea Emiratele după despărțirea de Mr. Pink și rămâne de văzut unde va locui pe mai departe.

Alina Gabor este sora mai mare a fostei soții a omului de afacei Irinel Columbeanu. Deși, cu ani în urmă, Monica și Ramona Gabor au venit la București și au făcut tot posibilul pentru a deveni celebre, aceasta a preferat să rămână în anonimat.


Citește și: Povestea apartamentului de la etajul 25 în care locuia Alex Bodi. Cum arată imobilul de 1,5 milioane de euro, cumpărat de la un australian

Citește și: Cum
se înțeleg Gina Pistol și Smiley în privința fiicei lor:’Am știut de la
început că misiunea cea mai importantă va fi…’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a devenit milionar Alex Bodi. Are o avere impresionantă: avion privat, mașini de lux și vilă de sute de mii de euro!


Cum arată Alina, sora mai mare a Monicăi și a Ramonei Gabor

Mama fetelor a murit în 2013 pe drumul forestier de pe Cheile Olteţului, când o bucată de stâncă a lovit-o mortal, în cap. Emil Gabor a încetat din viață în vara trecută, în urma unui infarct.

La înmormântare nu au putut participa nici Monica, nici Ramona, iar cea care s-a ocupat de tot a fost Alina.


De ce s-a despărțit Monica Gabor de Mr. Pink

Monica Gabor a plecat în Dubai după ce a pus punct relației cu Mr. Pink, iar unul dintre motive ar fi posesivitatea extremă a omului de afaceri. Prietenii povestesc că Monicăi nu i se permitea să facă niciun pas fără acordul iubitului ei.

Ba chiar ajunsese chiar să facă și cumpărături exclusiv online, pentru că nu avea voie să meargă decât la un magazin unde bărbatul avea încredere să o lase.

„Era monitorizată în permanență. Avea voie să facă cumpărăturile doar de pe net sau de la un supermaket de lux din zonă, unde Mr. Pink cunoștea pe toată lumea’, a declarat unul dintre apropiații vedetei, pentru Playtech.ro.


„Ea nu avea menajere în casă, făcea singură toată treaba și nu avea voie să primească musafiri.

Înainte ca Irina să se mute în America, ea putea pleca să
o viziteze doar cu acordul iubitului, care știa fix la cât decolează și
aterizează avionul și tot ceea ce face Moni din momentul în care
ajungea în România. După ce fetița a venit la ea, nu a mai avut voie să
meargă în țara sa natală’
, a mai adăugat același apropiat,