Cum arată Adriana Simionescu în ultimul trimestru de sarcină. Când va naște fiica lui Adrian Minune

 Ifrim Georgiana
.

Pe rețelele de socializare, Adriana Simionescu, aflată în ultimul trimestru de sarcină, a publicat noi imagini cu burtica de gravidă. Fiica lui Adrian Minune a anunțat că va deveni mamă în luna octombrie a anului trecut și va avea o fetiță. A mai rămas puțin timp până când artista își va ține fiica în brațe, iar viitoarea mămică a recunoscut că se pregătește intens pentru acest moment. Iată ce fotografie a publicat Adriana Simionescu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Adriana Simionescu și logodnicul ei, Nicu, sunt împreună de câțiva ani buni, însă au fost întotdeauana extrem de discreți cu privire la povestea lor de dragoste. Tânăra a fost cerută în căsătorie în urmă cu doi ani, chiar de Crăciun, însă cei doi s-au văzut nevoiți să amâne nunta, din cauza unui eveniment nefericit în familie. La sfârșitul lunii octombrie, Adriana Simionescu a anunțat că este însărcinată și că așteaptă cu nerăbdare momentul în care își va ține fiica în brațe.

ad9-6ad9-6

Citește și: Ce nume a ales Adriana Simionescu pentru fiica ei: „Exprimă cel mai bine ce simt”

Citește și: Adriana Simionescu a aflat sexul bebelușului. Cum a reacționat Adrian Minune

Citește și: Anamaria Prodan și Cătălin Botezatu, surprinși în ipostaze tandre, după ce impresara s-a despărțit de iubit: „Noi…”

Citește și: Ionuț Iftimoaie, dat în judecată după ce și-a ridicat un mall în Bacău: „E un interlop, are 3 dosare penale”. Cum se apără fostul sportiv

Adriana Simionescu, noi imagini cu burtica de gravidă în ultimul trimestru de sarcină

Pe rețelele de socializare, Adriana Simionescu este urmărită de zeci de mii de urmăritori. Recent, artista a publicat noi imagini cu burtica de gravidă, din cadrul unei ședințe foto de maternitate. Îmbrăcată într-o rochie verde, viitoarea mămică pare să radieze de fericire, mai ales că este tot mai aproape de ziua cea mare.

Ficca lui Adrian Minune va aduce pe lume o fată și a hotărât să-i pună numele Noa Zenayda.

 „Cred ca această poza exprimă cel mai bine ceea ce simt legat de sarcina mea! Ce simt legat de tine, Noa Zenayda mea!', a scris Adriana Simionescu în cadrul unei postări de pe contul ei de Instagram.

Când va naște fiica lui Adrian Minune

Adriana Simionescu este programată să nască pe 1 iulie și a început pregătirile pentru acest moment. Viitoarea mămică a susținut că i-a amenajat camera fetiței ei deja și i-a cumpărat cele necesare.

„Sunt foarte bine, sunt normală, îmi continui proiectele și abia aștept să o văd. Îți dai seama că am început să facem pregătirile pentru camera ei, însă ea nu va dormi la început în cameră pentru că va fi bebe și atunci are nevoie de toată atenția mea.

I-am cumpărat hăinuțe, jucării, suntem toți foarte entuziasmați pentru nașterea ei', a declarat Adriana Simionescu pentru spynews.ro.

Adriana Simionescu vrea să-și continue activitatea muzicală

Adriana Simionescu are de gând să-și continue activitatea după ce naște. Artista va continua să meargă la studio și spune că intenționează să-și ia fiica cu ea, în eventualitatea în care primește acordul medicului.

O să urmez și sfatul medicului, iar dacă el zice să nu o iau pe studio, atunci nu va merge, dar eu nu voi lăsa nici muzica indiferent de ce se întâmplă', a mai spus cântăreața pentru sursa menționată.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton