Cum arăta Adela Popescu în adolescență. Mama ei a postat o fotografie cu ea, la 15 ani: ”Cred că îi e dor...”

.

Cum arăta Adela Popescu în adolescență?! Mulți fani ai vedetei se întreabă cum arăta pe când era doar o copilă. Acum, frumoasa prezentatoare TV este mama a trei băieți minunați și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Radu Vâlcan. Totuși, deși a născut de trei ori, Adela Popescu se bucură de o siluetă de invidiat și de o frumusețe răpitoare, fără a apela la ajutorul medicilor esteticieni. Iată însă schimbarea de când era doar o adolsecentă! Mama ei a postat o fotografie rară cu ea la 15 ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Cu toții o știm pe Adela Popescu, mai ales din aparițiile sale pe micile ecrane. Obișnuiește să aducă zâmbetul pe buzele tuturor și să molipsească pe toată lumea cu starea ei de bine. Este fericită și recunoscătoare a tot ceea ce se întâmplă în viața ei. Pe când era o adolescentă nu se vedea în acest punct, unde a ajuns azi. Cum arăta Adela Popescu la 15 ani, dar și cum se vedea în viitor?

Mama Adelei Popescu este mai mândră ca niciodată de reușitele fiicei sale. Nu poate să nu se laude cu ea oriunde ar fi, astfel că recent a postat o poza cu Adela Popescu. Toată lumea se întreba cum arăta pe când avea 15 ani, iar misterul a fost deslușit de cea care i-a dat viață.


Citește și: Cum arată Adela Popescu în costum de baie după trei sarcini:'Acordul soțului…'

Citește și: Imagini noi din casa cuplului Adela Popescu – Radu Vâlcan.Cât au costat cele mai scumpe piese de mobilier

Citește și: Pepe și Yasmine Ody și-au botezat fiul.Andra și Cătălin Măruță, invitați de onoare la marele eveniment. Imagini de la petrecere

Citește și: Alex Dobrescu are o nouă iubită, după despărțirea de Cristina Cioran.Cine este femeia cu care s-a sărutat în lift


Cum arăta Adela Popescu în adolescență

Adela Popescu se poate mândri cu o familie frumoasă și numeroasă, însă cu toate astea se uită cu nostalgie la o imagine cu ea din adolescență. Mama prezentatoarei TV a postat o imagine neașteptată cu ea, iar ea nu a putut să nu spună în fața tuturor că îi este dor de cum arăta atunci când avea doar 15 ani. Ce-i drept, cei care au privit cu atenție, au constatat că schimbările nu sunt deloc mari în ceea ce ține de aspectul fizic.


‘A postat mama poza asta. Cred că îi e dor de mine, cea de atunci. Chiar dacă știe că cea de acum sunt ce nu visa cea de atunci. Și asta o bucură. Dar tot cred că îi este dor. Așa cum îmi este și mie.', a scris Adela Popescu pe rețelele de socializare.

Adela Popescu și-a schimbat radical stilul vestimentar

Nu și-a făcut operații estetice și nimic care să îi schimbe fizionomia, astfel că fanii nu au văzut schimbări mari cum au sesizat la alte vedete. Totuși, au remarcat faptul că Adela Popescu și-a schimbat radical stilul vestimenta. De la rochițele scurte și strâmte, soția lui Radu Vâlcan a trecut la un look mai casual și ideal pentru o mamă a trei copii care are o activitate destul de mare pe timpul zilei.


Adela Popescu avea breton în adolescență

Ei bine, nici coafura nu mai este aceeași pe care Adela Popescu o avea la vârsta de 15 ani. Dacă pe atunci se bucura de un păr lung și sănătos, în mare parte cu culoarea lui naturală, acum lucrurile nu mai stau așa. Frumoasa prezentatoare TV s-a tuns de mai multe ori scurt și s-a făcut blondă. De asemenea, a renunțat și la bretonul pe care-l avea în adolescență.


Adela Popescu, probleme de sănătate în copilărie

Adela Popescu este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. De-a lungul vieții însă a avut parte și de mai multe momente neplăcute. Unele dintre ele chiar i-au marcat copilăria și adolescența. Nu, de data aceasta nu se pune problema de familie, ci chiar de problemele de sănătate cu care s-a confruntat.

Toată copilăria am avut amigdalele inflamate. Odată, având amigdalele atâta, nici nu mai puteam să vorbesc. Am fost la tanti Mița și avea niște degete de femeie muncită la țară. Și-a dat cu niște ulei pe deget, cu niște sare grunjoasă și mi-a băgăt degetul pe gât și mi le-a storcit pe gât, iar de atunci nu le mai am. Nu era cu ulei, era cu gaz. Practic a trebuit să stau până mi le storcește’a spus Adela Popescu pe YouTube în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook / Instagram