Cum arată ADDA, după un an și jumătate de luptă cu două boli grave: "Mă simt frumoasă"

 Dumba Gabriela
.

După un an și jumătate de luptă cu două boli grave, ADDA a slăbit foarte mult, iar în tot acest timp a realizat cât este de puternică și curajoasă. Iar asta i-a dat și mai multă încredere în ea și acum Adda spune că se simte frumoasă, este sigură pe ea, a învâțat să renunțe la complexe și să-și aprecieze calitățile fizice.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

După un an și jumătate de investigații și tratamente greșute, ADDA a aflat că, de fapt, suferă de Borelioza și Bartonella, afecțiuni care sunt provocate de la mușcăturile de căpușe, țânțari sau alte animale care sunt contaminate. Suferința prin care a trecut în acest timp și restricțiile alimentare au făcut-o să piardă multe kilograme. În weekend, ADDA a demonstrat că bolile nu au pus-o la pământ, ba chiar arată mai bine ca niciodată.

7glumefilipinezedespreAdda2CvedetaAsiaExpresspecarenumulC89BiromC3A2niocunoscdartoC89BiasiaticiiC899tiucC483esteE2809DbigstarinRomaniaE2809D21_512127glumefilipinezedespreAdda2CvedetaAsiaExpresspecarenumulC89BiromC3A2niocunoscdartoC89BiasiaticiiC899tiucC483esteE2809DbigstarinRomaniaE2809D21_51212

Cum arată ADDA, bolnavă de un an și jumătate de luptă cu Borelioza și Bartonella

ADDA a cântat, sâmbătă, de la evenimentul caritabil organizat pe Arena Națională, pentru ajutorarea Ucrainei. Artista a îmbrăcat colanți și un top mulat, care i-au dezvăluit perfect silueta și fanii au putut observa cât de mult a slăbit ADDA.

Și ea este extrem de încântată de felul în care arată acum și a postat pe Instagram mai multe fotografii și clipuri, alături de mesajul: „După câteva săptămâni de stat în pijama, azi mă simt … nici nu stiu cum să explic… Mă simt normală, frumoasă și smecheră!”.

Citește și: Adda, adevărul despre intoleranța la histamină:’Am o mutație…’

Citește și: Adda a suferit de depresie:„Nu aveam pe nimeni, eram eu și cu mine

Citește și: Cum se înțelege Dragoș Bucur cu Mihai Bobonete de când sunt la Românii au talent:„Până de curând, aveam această părere despre Bobo, că…’/ EXCLUSIV

Citește și: Ce i-a făcut Alexandru Pârgaru lui Mihai Bobonete pe scena de la Românii au Talent:„Cu ce i-am greșit eu?’

ADDA a cântat la Arena Națională alături de fiul ei

Artista a urcat pe scena de la Arena Națională împreună cu Alexandru, băiatul ei.

Spre marea uimire a tuturor, chiar și a artistei, fiul ei, Alex, care urmează să împlinească 6 ani peste câteva luni, și-a făcut curaj și și-a acompaniat mama.

ADDA a postat pe Facebook o imagine emoționantă, alături de care a scris un mesaj.

„Și-a făcut curaj și a intrat cu chitara pe scenă. Încă zâmbește! L-ați făcut foarte fericit! Iar eu sunt cea mai mândră mamă din lume! Poza asta va fi pusă în ramă! Doamne!', a scris ADDA pe rețelele de socializare, în dreptul imaginii de colecție.

ADDA, diagnosticată cu Borelioza și Bartonella după un an și jumătate de chin

ADDA a încercat mai bine de un an de zile să găsească tratamentul potrivit pentru afecțiunea de care suferea, însă fără rezultat. După mai multe intervenții, medicii i-au spus că este alergică la histamină, dar adevărul se pare că era altul. Adda a fost diagnosticată acum cu Borelioza și Bartonella, afecțiuni care apar în urma unor mușcături de țânțari, căpușe sau alte animale contaminate. Iată cum se simte vedeta la momentul actual, dar și ce simptome are.

După ce a aflat diagnosticul, Adda a spus că se va retrage o perioadă din atenția publicului, pentru a se pune pe picioare. Vedeta le-a spus internauților faptul că a început să ia tratamentul potrivit pentru afecțiunea aceasta și că nu își mai simte partea stângă din față și piciorul stâng.

Mă simt binecuvântată că am aflat. Mă simt iubită asa cum nu s-a mai intâmplat și pentru asta vă multumesc că sunteți aici. Sunt ok. Am avut şi zile mai bune. Nu îmi simt partea stângă din faţă şi piciorul stâng. Mi se zbat mușchii și mi-e rău, dar e un semn bun.

Nu-I place lui Gogut (virusul) că beau peste 3 litri de lichide. Nu-I place nici ce mănânc. Nici ce suplimente iau, așa că moare încet. Când încep medicamentele o să plângă după ma-sa, a scris Adda, pe pagina sa de Instagram, acum o lună.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton