Cum arată acum Roxana, fetița înfiată de Dana Nălbaru și Dragoș Bucur. E o scumpete!

.

În 2017, Dana Nălbaru și Dragoș Bucur și-au mărit familia, cele două vedete luând decizia de a le aduce o surioară celor doi copii ai lor biologici. Acum, Roxana s-a adaptat perfect și este o frumusețe de fetiță, cu ochi de cărbune și păr de abanos.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur sunt unul dintre cele mai solide, dar și mai carismatice cupluri din showbizul autohton. Se iubesc de peste 12 ani și au împreună trei copii. Doi biologici, o fată, Sofia (14), și un băiețel, Kadri, (4 ani), dar și o fetiță înfiată, pe nume Roxana (6 ani), pe care au adoptat-o în 2017, când copilul avea deja cinci ani. Spre deosebire de frățiorii ei mai mari, blonzi și cu ten de porțelan, Roxana este „pata de culoare', cu părul ei buclat de culoarea abanosului și ochișorii negri, ca de cărbune.


„A dopta un copil nu e un lucru ușor'

Zâmbetul de pe fața Roxanei spune totul despre felul în care micuța s-a integrat în noua ei familie, însă lucrurile nu au mers ca pe roate de la început, dat fiind că fetița avea cinci ani în momentul în care a fost înfiată, iar adaptarea la noul mediu nu a fost, cu siguranță, simplă. De altfel, chiar Dana Nălbaru a recunoscut, acum ceva vreme, că nu le-a fost deloc ușor: A trebuit să fim amândoi absolut convinși și sinceri vizavi de subiectul asta, pentru că a dopta un copil nu e un lucru ușor. Și vine cu tot felul de provocări. Din punctul meu de vedere, cel mai greu a fost să o înțeleg.


Pentru că ea la 5 ani e un copil care are deja un bagaj de informații în spate, o anumită educație și pe lângă traumele pe care le-a avut, dacă cu copilul biologic există acea comunicare chimică, hormonală și îl înțelegi, fără să vorbești, cu Roxana nu a existat lucrul acesta și asta mi s-a părut cel mai greu lucru pentru că a trebuit să înțeleg lucruri care îmi erau aproape imposibil de înțeles și a trebuit să găsesc metode de comunicare cu ea„.

Iată însă că, acum, după cum se vede și din cea mai recentă fotografie postată de Dana Nălbaru pe contul ei de Instagram, chimia dintre mamă și fiică există, iar micuța Roxana pare un copil extrem de fericit.


Foto: Instagram