Cum arată și cu ce se ocupă acum Petrică Hârțescu, pictorul fără un picior de la Românii au talent: „Trec printr-o perioadă foarte bună”

 Ifrim Georgiana
.

Cum arată și cu ce se ocupă acum Petrică Hârțescu, pictorul fără un picior de la Românii au talent. În anul 2013, fostul concurent de la emisiunea de talente a reușit să impresioneze o țară întreagă cu povestea sa de viață. Într-un interviu recent, acesta a vorbit despre familia sa și despre transformarea spirituală prin care trece. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cum arată și cu ce se ocupă acum Petrică Hârțescu, pictorul fără un picior de la Românii au talent. În anul 2013, Petrică Hârțescu a fost concurent în emisiunea „Românii au talent'. Acesta a pictat cu degetul pe sticlă diferite peisaje din natură, reușinând să-i impresioneze pe jurați, dar și pe cei de acasă. În urmă cu 14 ani, viața bărbatului a luat o întorsătură neașteptată, deoarece a suferit un accident rutier în urma căruia a rămas fără piciorul drept. Recent, fostul concurent a făcut câteva declarații despre schimbările care s-au produs în viața sa în ultimii ani, mărturisind că s-a căsătorit și a devenit tată.

petrica-10petrica-10

Cum s-a schimbat viața lui Petrică Hârțescu, pictorul fără un picior de la „Românii au talent'. În urmă cu 10 ani, pictorul a reușit să-i surprindă pe jurații emisiunii cu „rasaritul' și „apusul' soarelui la mare, realizate pe sticlă, printr-o tehnică originală.

Citește și: Ana Maria Mărgean, câștigătoarea Românii au Talent 2021, a ajuns la Hollywood.Fetița ventriloc a impresionat o lume întreagă

Citește și: Drama lui Cornel Marin, pictorul fără mâini de la Românii au Talent. Ce i-au făcut polițiștii:'Îmi sunt luați banii'

Citește și: Victor Slav revine la TV, într-o emisiune de la Antena 1:”Mă enervează băieții aștia gen…”

Citește și: Bia Khalifa a fost descalificată de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!.Decizia luată de Pro TV

Cum arată și cu ce se ocupă acum Petrică Hârțescu, pictorul fără un picior de la Românii au talent

Fostul concurent de la „Românii au talent' este căsătorit și are o fetiță de care este extrem de mândru. Acesta are o familie împlinită și susține că, din punct de vedere spiritual, traversează o perioadă foarte prosperă.

„Eu sunt căsătorit de zece ani. Sunt foarte discret cu viața mea personală, așa sunt eu din fire. Am o fetiță și o soție superbă. Cu fetița am fost chiar și la un concurs de muzică, de talente, în 2017. Este un copil tare ambițios, de care sunt foarte mândru.

Trec printr-o perioadă foarte bună din punct de vedere spiritual, fac în aceste momente numai bijuterii, diamante spirituale…așa îmi numesc eu tablourile.', a declarat Petrică Hârțescu,  potrivit click.ro.

„Eu mă consider o persoană întreagă'

Deși este nevoit să poarte proteză, pictorul a mărturisit că se consideră „o persoană întreagă' și că nu trăiește cu niciun fel de regret.

„Când vine frigul începe să mă doară piciorul. Lucrul ăsta o să mă urmărească toată viața mea. Este un sindrom care mă bântuie și o să mă bântuie de fiecare dacă când o să se schimbe vremea. Dar reușesc să trec cu brio peste acest lucru pentru că sunt o fire puternică și încrezătoare în mine și în forțele proprii.

Nu am regrete și nu îmi pare rău de nimic din ce am eu, din ce mi-a dat mie Dumnezeu să trăiesc pe acest pământ. Eu dețin niște abilități pe care puțini le au, mă reinventez tot timpul. Nici nu știu de unde această voință, noi în general suntem ceea ce gândim.

În fiecare seară îmi scot proteza de la picior după mă pun să dorm. Fac lucrul acesta singur și durează 20 de secunde. Sincer, eu mă consider o persoană întreagă chiar dacă viața în 2008 mi-a arătat și altă latură mai dură', a adăugat acesta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton