Cum arată acum Katie Piper, modelul atacat cu acid sulfuric de fostul iubit, în urmă cu 12 ani. A făcut peste 80 de operații estetice pentru a-și reconstrui chipul

 Dumba Gabriela
.

Kate Elizabeth Piper are o poveste de viață incredibilă, însuși faptul că se află încă în viață, după tot ceea ce a suferit, este o mirare pentru mulți dintre cei care o cunosc. În anii 2000, Katie era un model foarte apreciat, însă viața i s-a schimbat complet în urmă cu 12 ani când a cunoscut un bărbat, care a fost la un pas să-i curme viața.

cum-arata-katie-piper-la-12-ani-dupa-ce-chipul-i-a-fost-distrus-cu-acid-sulfuric_6cum-arata-katie-piper-la-12-ani-dupa-ce-chipul-i-a-fost-distrus-cu-acid-sulfuric_6

Numele monstrului care i-a provocat lui Katie chinuri greu de imaginat este Daniel Lynch. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul rețelelor de socializare, însă bărbatul a violat-o și bătut-o pe Katie, după câteva întâlniri. Și tortura nu s-a oprit aici. Individul a înjunghiat-o de mai multe ori în mâini, a strâns-o de gât, iar ulterior a lăsat-o în hotel, să agonizeze într-o baltă de sânge.

Medicii au salvat-o din ghearele morții, însă Lynch nu s-a oprit aici. Pentru că tânăra, în vârstă de 24 de ani la vremea aceea, nu a vrut să mai audă de el, individul și-a pus un prieten să o pedepsească. Acesta din urmă a urmărit-o pe stradă și i-a aruncat acid sulfuric în față, desfigurând-o pe viață.

„Nu mă gândeam că voi supraviețui. Îmi este imposibil să descriu durerea pe care am simțit-o. Hainele pe care le purtam au început să se topească', povestestea mai demult prezentatoarea TV.

Închisoare pe viață pentru atacatori

Daniel Lynch și Stefan Sylvestre, cei care au atacat-o pe Katie au fost arestați. Lynch a primit două condamnări pe viață și va fi închis minimum 16 ani., iar Sylvestre a primit o condamnare pe viață și i s-a spus că trebuie să servească minimum 12 ani. Totuți, după nouă ani petrecuți în închisoare, bărbatul a aplicat pentru eliberare anticipată, ce i-a fost aprobată anul acesta.

Katie a trecut prin 80 de operații estetice

După atacul cu acid sulfuric, Katie Piper a suferit arsuri grave în zona feței și și-a pierdut un ochi. A fost nevoie ca pielea de pe față să fie înlocuită cu o piele substitut și a stat în comă indusă mai multe zile.

Presa de peste Ocean a scris că tânăra a trecut prin 80 de operații estetice, până acum, menite să-i reconstruiască chipul și a înființat o fundație caritabilă prin care încearcă să ajute oameni cu diverse probleme.

Deși cicatricele îmi vor rămâne pe viață, sunt extrem de fericită cu noua mea față frumoasă', a declarat Katie Piper.

Frumusețea însemna pentru mine să fiu persoana cu cel mai mișto chip, persoana cea mai drăguță din încăperea în care mă aflam. Asta credeam că înseamnă frumusețea. Dar am realizat că de fapt nu în asta constă. Aceea era doar o falsă și o superficială perspectivă', spunea Katie.

Și-a refăcut viața și are două fetițe

După câțiva ani de la atac, Katie l-a cunoscut pe Richard Sutton, iar în martie 2014 născut-o pe fiica lor Belle Elizabeth.  În luna decembrie a aceluiași an, s-a logodit cu Richard, cu care s-a și măritat apoi pe 6 noiembrie 2015. În decembrie 2017, cei doi au devenit din nou părinții unei fetițe.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton