Cum arată acum Hannelore de la Insula Iubirii. Schimbare totală de look după divorțul de Bogdan Ionescu

.

Cum arată acum Hannelore de la Insula Iubirii. Cei doi au participat în calitate de concurenți la cel de-al patrulea sezon al reality show-ului difuzat pe Antena 1. În ciuda episodului de infidelitate, după încheierea emisiunii, cei doi și-au mai acordat o șansă și s-au căsătorit. După mai multe despărțiri și împăcări, aceștia au decis să depună actele de divorț.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


La 3 ani de la divorț, foștii soți au început o viață nouă și au făcut schimbări radicale de look. Bogdan și-a lăsat barbă și părul mai lung, și-a făcut tatuaje și și-a schimbat stilul vestimentar. Totodată, acesta s-a întors în emisiunea care l-a făcut cunoscut publicului larg, de această dată nu în calitate de concurent, ci în calitate de ispită. La rândul ei, Hannelore a făcut câteva schimbări în ceea ce privește aspectul fizic, spre surprinderea urmăritorilor ei.


Cum arată acum Hannelore de la Insula Iubirii. La câțiva ani de la despărțirea de fostul partener, se pare că Hannelore și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat și a optat pentru o schimbare radicală de look.

Citește și: Cine este și cum arată iubita lui Bogdan Ionescu, ispita de la Insula Iubirii.A uitat-o complet pe Hannelore


Citește și: Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii, dezvăluiri despre divorțul de Hannelore:'Am găsit un mesaj în telefonul ei, ce era mai rău'

Citește și: A murit tatăl lui Răzvan Ciobanu, la trei ani de la pierderea fiului său:'Acum este cu Răzvănel al nostru!'

Citește și: Marian Godină și-a botezat fiica.Cine sunt nașii celebri ai micuței

Cum arată acum Hannelore de la Insula Iubirii

Pe rețelele de socializare, fosta concurentă de la Insula Iubirii își ține la curent fanii cu toate noutățile din viața sa personală. De ceva timp, aceasta este într-o nouă relație și pare că lucrurile decurg cât se poate de bine între cei doi.


Mai mult, după divorțul de Bogdan Ionescu, aceasta a făcut o schimbare de look radicală. Hannelore a renunțat la părul blond și a devenit brunetă. Totodată, aceasta se menține într-o formă fizică de invidat, lucru care se poate observa în fotografiile postate pe rețelele de socializare.

În urmă cu patru ani, pe vremea când era concurentă la Insula Iubirii, Hannelore avea părul blond și scurt. De-a lungul timpului, aceasta a făcut mai multe schimbări la nivelul aspectului fizic și a recurs la o intervenție de mărire a sânilor.


De ce au divorțat Bogdan Ionescu și Hannelore de la Insula Iubirii

La scurt timp după ce s-au căsătorit, Bogdan Ionescu și Hannelore de la Insula Iubirii au divorțat. Bogdan a susținut că, la șase luni de la căsătorie, Hannelore l-ar fi înșeleat cu un bărbat din București, însă a trecut peste și s-au împăcat.


„După ce ne-am întors de la „Insula Iubirii, am stat vreo două luni, după care ne-am împăcat și am avut nunta. Dar după șase luni de la nuntă m-a înșelat cu un tip din București. Eu am descoperit (n.r. – infidelitatea) cu ajutorul unei prietene de-ale ei, care mi-a sugerat să mă uit în telefonul ei. Așa am descoperit că avea un bilet de avion pentru a pleca în București.

După aceea ne-am despărțit și nu a vrut să divorțăm la notar timp de un an. Am stat căsătoriți în tot acest timp, după care ne-am regăsit și ne-am împăcat. Cred că am făcut-o (n.r. – ne-am împăcat) din singurătate și din prostia mea.


După aceea m-a înșelat, din nou, cu un prieten de-ai mei și acolo s-a terminat. De atunci, pentru mine Hannelore nu mai există, și nici el. Deci, persoana cu care ea este acum împreună a fost prietenul meu’, a declarat Bogdan Ionescu potrivit cancan.ro.

Sursa foto: Instagram & Arhivă Viva!