Cum arată acum fosta soție a lui Răzvan Simion. Schimbare totală de look, la 7 ani de la divorț

 Ifrim Georgiana
.

Cum arată acum fosta soție a lui Răzvan Simion. Prezentatorul de la Antena 1 și fosta lui soție au fost căsătoriți timp de aproape 15 ani și au împreună doi copii, Ianca și Tudor. În anul 2015, cei doi au anunțat divorțul. La 7 ani de la despărțire, Diana a făcut o schimbare de look radicală și arată mai bine ca niciodată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

După despărțirea de Răzvan Simion, Diana s-a recăsătorit cu Radu Biță și pare mai fericită ca niciodată. Cei doi se cunosc de mai bine de 20 de ani, iar în 2019 au decis să spună „DA' în fașa ofițerului de stare civilă. Pe rețelele de socializare, cei doi postează adesea fotografii împreună și pare că lucrurile decurg cât se poate de bine. Diana a făcut o schimbare neașteptată de look și este în cea mai bună formă fizică de până acum.

simion-1simion-1

Cum arată acum fosta soție a lui Răzvan Simion. De când s-a căsătorit cu Radu Biță, Diana radiază de fericire șu nu se sfiiește să posteze imagini pe rețelele de socializare.

Citește și: De ce Răzvan Simion și Dani Oțil nu se ceartă niciodată:„Nu avem bani să ne dăm împrumut și nici aceleași gusturi la femei'

Citește și: Cum s-a pozat fiica lui Răzvan Simion pe iaht.Ianca este o adolescentă superbă

Citește și: Alexandra Stan a ajuns pe perfuzii, după vacanța din Grecia:„Am probleme cu somnul'

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, vacanță romantică în Grecia.Ce face Victor Slav, în același timp

Cum arată acum fosta soție a lui Răzvan Simion

Recent, pe contul ei de Instagram, Diana a postat o imagine alături de soțul ei. Îmbrăcată într-o rochie roșie cu crăpătură într-o parte, aceasta îi zâmbește cu afecțiune lui Radu Biță. Aceasta radiază de fericire și este într-o formă fizică de invidiat.

„Despre dragoste și alte întâmplări', a scris Diana în dreptul fotografiei cu soțul ei.

La începutul relației, cei doi au ales să păstreze discreția și, abia în 2019, au recunoscut public că formează un cuplu. Radu Biță a cerut-o de soție pe Diana în 2020, pecetluindu-și declarația de dragoste cu un inel prețios.

Diana Simion și-a refăcut viața alături de Radu Biță

Diana Simion, fosta soție a lui Răzvan Simion, s-a căsătorit, în 2021, la 6 ani de la divorțul de matinalul de la Neața. Cei doi s-au cununat civil în Timișoara, iar anunțul a fost făcut pe contul de socializare chiar de către proaspătul soț al Dianei, omul de afaceri Radu Biță.

„DA. Suntem o familie', a anunțat acesta fericitul eveniment.

Cei doi se cunoșteau de 20 de ani, însă destinele lor s-au unit în 2019, când s-au reîntâlnit și au devenit un cuplu. Aceștia s-au revăzut la un eveniment, în urmă cu trei ani, iar de atunci au rămas împreună.

Răzvan Simion formează un cuplu cu Daliana Răducan

De aproximativ 2 ani, Răzvan Simion este extrem de fericit alături de partenera lui de viață, Daliana Răducan. După despărțitea de Lidia Buble, care, la vremea respectivă, a luat prin surprindere pe toată lumea, prezentatorul de televiziune a întâlnit din nou iubirea, iar acum trăiește din nou o frumoasă poveste de dragoste.

Prezentatorul a încercat să-și țină această relație departe de lumina reflectoarelor. Ocazional, acesta mai postează diferite imagini cu iubita lui.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton