Cum arată acum fiicele lui Catrinel Sandu. Lara și Sara seamănă izbitor cu mama lor

 Ifrim Georgiana
.

Cum arată acum fiicele lui Catrinel Sandu. După divorțul de Gabriel Trifu, fosta bebelușă de la „Cronica Cârcotașilor' a început o nouă viață în Statele Unite ale Americii. Vedeta și-a găsit fericirea în brațele stomatologului Steve Schroeter, cel cu care este căsătorită de mai bine de trei ani. Pe contul de Facebook, Catrinel Sandu a postat mai multe imagini cu cele două fiice ale ei. Lara și Sara s-au transformat în adevărate domnișoare și seamănă izbitor cu mama lor. Iată fotografiile făcute publice!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arată acum fiicele lui Catrinel Sandu. De aproximativ 15 ani, Catrinel Sandu locuiește în SUA, alături de actualul ei soț, Steve Schroeter, și cele două fiice din căsnicia anterioară. În vârstă de 46 de ani, fosta bebelușă de la „Cronica Cârcotașilor' se poate declara o femeie împlinită pe toate planurile. Peste Ocean, aceasta și-a continuat pasiunea pe care o are dintotdeauna și este profesoară de dans la o școală de arte. Catrinel Sandu are două fetițe adorabile, respectiv Sara Maria (13 ani) și Lara Nicole (10 ani). Coregrafa este extrem de mândră de cele două fiice și postează adesea imagini cu acestea pe rețelele de socializare.

cat-11cat-11

Cum arată acum fiicele lui Catrinel Sandu. De când s-a mutat în SUA, frumoasa dansatoare susține că și-a găsit liniștea și adevărata casă. Mai mult, se pare că Steve Schroeter are o relație apropiată cu fiicele acesteia și se implică activ în creșterea și educarea lor. Bărbatul deține un cabinet stomatologic, de care se ocupă alături de fratele mai mic. La rândul lui, acesta are doi băieți din fostul mariaj.

Citește și: Vila lui Catrinel Sandu din Florida a fost lovită de uraganul Ian. Cu ce pagube s-a ales: „S-a zguduit casa din toate balamalele'

Citește și: Lucian Viziru a dezvăluit motivul pentru care s-a despărțit de Catrinel Sandu: „Ba n-am fost eu cuminte, ba …'

Citește și: „O să am emisiunea mea, nu la Antenă'. Adriana Bahmuțeanu se pregătește de nuntă, dar și să revină în televiziune. Când va apărea pe micul ecran

Citește și: 24 ianuarie, Ziua Unirii Principatele Române. Astăzi se împlinesc 164 de ani de la Mica Unire. Tradiții și obiceiuri

Cum arată acum fiicele lui Catrinel Sandu

Pe contul de Facebook, fosta bebelușă de la „Cronica Cârcotașilor' a postat mai multe fotografii cu fiicele ei. Sara Maria a devenit adolescentă, are părul blond și este aproape la fel de înaltă ca mama ei. Pe de altă parte, mezina Lara Nicole este răsfățata familiei și îi calcă pe urme lui Catrinel Sandu, fiind pasionată de balet și coregrafie.

La rândul ei, Mia Sandu, mama coregrafei, s-a mutat de câțiva ani în SUA. După ce a rămas văduvă, aceasta a luat decizia de a se muta cu fiica ei, ginere și cele două nepoate. Într-un interviu mai vechi, aceasta susținea că nu își propune să se întoarcă în România, căci s-a acomodat excelent cu viața de peste Ocean.

Cea mai mare bucurie a lui Catrinel Sandu este aceea că actualul ei soț are o relație extrem de bună cu fiicele ei. La rândul lui, bărbatul are doi băieți din mariajul anterior, pe nume Luke și Mark. Aceștia apar adesea în fotografiile publicate de frumoasa dansatoare.

Catrinel Sandu, declarație emoționantă din partea soțului

Pe 19 noiembrie, coregrafa și-a sărbătorit ziua de naștere și a avut parte de o declarație romantică din partea soțului ei. Catrinel Sandu și Steve Schroeter s-au căsătorit în anul 2019, iar ceremonia a avut loc pe o plajă din Florida.

„La mulți ani, uimitoarea mea, Catrinel! Mă uimești mereu cu frumusețea ta, cu strălucirea minții și personalitatea intrigantă. Împlinești 46 de ani dar arăți de 26! Ești raza de soare din viața mea! Te iubesc, soția mea superbă!', a scris medicul pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton