Cum arată acum Bogdan Ioan, câștigătorul de la „Vocea României”. E transformat radical

.

În urmă cu patru ani, Bogdan Ioan și-a făcut apariția pe scena „Vocea României' și a cucerit inimile a milioane de români. Fostul concurent a intrat în posesia marelui premiu în valoare de 100.000 de euro și a semnat un contract cu Universal Records. După încheierea concursului de talente, Bogdan Ioan a continuat să investească în pasiunea lui și a lansat cea mai nouă piesă a sa. Iată prin ce transformare spectaculoasă a trecut acesta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Bogdan Ioan este câștigătorul celui de-al optulea sezon al emisiunii „Vocea României’. În marea finală, acesta a reușit să obțină cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, după ce a interpretat piesele „Billie Jean’ (sigur), „I want to spend my lifetime loving you’ (împreună cu Feli) și „În lipsa mea’ (împreună cu Smiley). După ce a câștigat consursul televizat, fostul concurent și-a început cariera solo și a lansat mai multe piese.

În plan personal, câștigătorul show-ului „Vocea României’ s-a căsătorit și a devenit tatăl unei fetițe superbe. De câțiva ani buni, acesta formează un cuplu cu Roxana Mihaela, despre care spune că este o fire practică și cu care și-a unit destinul la începutul lunii octombrie a anului trecut.


Citește și: Bogdan Ioan, fost câștigător la Vocea României, s-a căsătorit și a devenit tată: „A iubi nu înseamnă gesturi romantice'

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Bogdan Ioan, câștigătorul „Vocea României’, sezonul 8: „Sunt foarte entuziasmat. Totul…’

Citește și: Simina Loica și Alex Zănoagă au divorțat oficial. Ce se întâmplă cu fiul lor: „Nu vom ține cont de…'

Citește și: Andreea Tonciu are probleme de sănătate și a chemat salvarea acasă: ‘Așa durere nu am avut în viața mea’


Bogdan Ioan s-a transformat radical după ce a câștigat „Vocea României’

După încheierea show-ului de talente, Bogdan Ioan și-a început cariera solo și a lansat mai multe piese, între care „Friday Mood’, „If I’ sau „Trezește-mă’. Fostul câștigător afirma în urmă cu ceva timp că nu a reușit să-și îndeplinească toate obiectivele profesionale în acești patru ani, însă experiența „Vocea României’ l-a ajutat să-și formeze relații și să acumuleze cunoștințe esențiale.


În videoclipul ultimei sale piese, „Doar de la ea’, artistul arată complet diferit față de momentul preselecțiilor pentru „Vocea României’. Bogdan Ioan și-a lăsat barbă și a abordat un stil vestimentar mai rebel, după cum se poate observa în imaginile din galeria foto.

„Doar de la ea continuă povestea noului meu proiect muzical început odată cu piesa Trezește-mă, fiind un amalgam de elemente muzicale inspirate din anii 80, future, retro sau synths. Am creat partea de muzică împreună cu producătorul Marius Rozdas (aka. Magic Juice), iar de versuri s-a ocupat Virginia Rusu. Că tot vine vorba de versuri, „Doar de la ea’ se poate traduce „datorită ei’, fiind vorba despre felul în care te-a vrăjit acea fată pe care nu ți-o mai poți scoate din cap, iar tu nu te poți vindeca decât prin prezența ei.


Este o piesă de dragoste, pe care o dedic ascultătorilor în luna iubirii. Filmarea clipului pentru piesă, de care s-a ocupat Liviu Tanasoiu (Rime), a fost o experiență foarte tare. Videoclipul este unul dintre preferatele mele de până acum, datorită imaginii, dar și locației unde am filmat. Totul s-a legat foarte bine și abia aștept să văd reacțiile oamenilor în legătură cu piesa și clipul’, mai spune artistul’, a susținut acesta.


Bogdan Ioan s-a căsătorit și a devenit tată

De când a câștigat emisiunea „Vocea României’, viața lui Bogdan Ioan s-a schimbat radical, nu numai în plan profesional, ci și în plan personal. Artistul s-a căsătorit Roxana Mihaela și au avut parte de o nuntă de vis. Pentru dansul mirilor, aceștia au ales melodia pe care au ascultat-o la începutul relației lor. Cântărețul spune că între el și soția lui există o mare compatibilitate, mai ales că dragostea lor nu se rezumă la gesturi romantice, ci la fapte.


În 2022, cei doi au devenit părinți pentru prima dată, atunci când a venit pe lume fetița lor. Micuța Nora-Petra le-a împlinit viața celor doi soți și a fost creștinată în data de 5 noiembrie 2022, iar în cinstea ei a fost organizată o petrecere fastuoasă.

Sursa foto: Facebook