Cum arată acum actorii din CLONA, la 19 ani de la filmări. Povestea de dragoste dintre Jade și Lucas a făcut din serialul brazilian un succes mondial!

.

Vă mai amintiţi de telenovela „Clona'? În urmă cu 19 ani era unul dintre cele mai populare seriale din România şi povestea de dragoste dintre Jade şi Lucas a înregistrat audienţe uriaşe în toate ţările în care a fost difuzat serialul brazilian. Din 2001 şi până astăzi, actorii s-au schimbat foarte mult, unii dintre ei fiind imposibil de recunoscut chiar şi de către fanii înfocaţi.

„Clona' este o poveste controversată, plină de pasiune, despre o iubire interzisă între o fată de origine musulmană și un tânăr brazilian. Povestea începe când Jade (Giovanna Antonelli), o tânără musulmană născută și crescută în Brazilia se vede obligată să se mute în Maroc. Aici ea îl va cunoaște pe Lucas (Murilo Benicio), un tânăr brazilian, care călătorește împreună cu fratele său geamăn, Diogo (Murilo Benicio), cu tatăl lor, logodnica acestuia și cu un om de știință pe nume Augusto Albieri (Juca de Oliveira). Jade și Lucas se îndrăgostesc la prima vedere. Aici începe o poveste de iubire atât de puternică, încât cei doi tineri sunt gata să treacă peste toate prejudecățile și diferențele culturale existente între ei.


În țara de origine (Brazilia), 32 de milioane de telespectatori au urmărit telenovela. „Clona’ a primit premiul Trofeul Imprensa și două premii Internet pentru cea mai bună telenovelă a anului 2001, dar şi premiul Contigo! de Novelas și a câștigat nu mai puțin de 10 statuete, la următoarele categorii: cea mai bună telenovelă, cel mai bun scenariu, cea mai bună regie, cei mai buni actori – Antonio Calloni (Mohamed), Leticia Sabatella (Latifa), pentru cel mai bun rol interpretat de un copil Carla Diaz (Khadija), pentru cea mai frumoasă poveste de dragoste, între Lucas (Murilo Benicio) și Jade (Giovanna Antonelli). O altă categorie la care superproducția braziliană a primit o distincție Contigo! de Novelas a fost pentru cel mai bun machiaj.