Îl mai ții minte pe Miguel din Rebelde? Cum arată Alfonso Herrera la 15 ani de la finalul telenovelei

 Dumba Gabriela
.

Alfonso Herrera este unul dintre cei mai iubiți actori, după ce a scris istorie cu rolul său din Rebelde, îndrăgitul Miguel. Au trecut 15 ani de la finalul telenovelei care a făcut furori și în România și, cum era de așteptat, Alfonso s-a schimbat foarte mult fizic. El are 37 de ani acum și este tatăl a doi copii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Telenovela Rebelde a fost una dintre cele mai iubite și apreciate ale tuturor timpurilor, iar Alfonso Herrera și colegii săi au bucurat inimile fanilor nu doar cu rolurile jucate, ci și cu muzica lor, după ce au înființat trupa RBD.

rbd-twitterrbd-twitter

În vârstă de 37 de ani acum, Alfonso Herrera s-a căsătorit în 2016 cu Diana Vazquez, cea care l-a făcut tată de două ori. Primul lor băiețel, pe nume Daniel, a venit pe lume în 2016, iar la finalul anului trecut, soția sa a născut în mare secret încă un băiețel, frumoasa veste fiind dată chiar de către simpaticul actor, pe rețelele sociale.

”Anul acesta va fi amintit pentru mulți ca cel mai rău din istorie. Pentru mine, 2020 a fost salvat de tine. Bine ai venit, Nico, încă nu știm de ce ai ales această familie”, a scris acesta pe Instagram.

Citește și: Andi Moisescu, după ce a trecut prin experiența COVID-19:„M-am temut cel mai mult de…’/ EXCLUSIV

Citește și: Jador s-a filmat cu Moroșanu, după ce a părăsit Survivor:„Sunt vai de capul meu…’

Citește și: Gabi Bădălău, acuzații dure pentru Claudia Pătrășcanu:'Nu lași copilul să își vadă tatăl! Vrei să te răzbuni'

Nu a vrut să revină în trupa Rebelde

La finalul lui 2020, fanii RBD au primit cea mai așteptată veste din ultimii ani, după ce trupa RBD a decis să se reunească.

Din păcate, însă, aceasta nu va mai fi compusă din șase membri, din cauză că Dulce Maria și Alfonso Herrera au decis să nu se alăture colegilor lor, potrivit Spynews.ro.

”Din păcate, Poncho a decis să nu participe. Știm cu toții că lui Poncho nu prea i-a plăcut muzica, el mereu a fost legat de actorie, și noi respectăm asta.

Iar Dulce a anulat totul din scurt, deoarece urmează să nască și își dorește să petreacă timp cu fetița ei, iar noi înțelegem asta perfect. Însă, nu putem să nu celebrăm alături de fanii noștri, muzica trupei RBD, pentru că este ceva minunat”, spunea Christian Chavez, pe Instagram, la finalul anului trecut, cu puțin timp înainte ca Dulce Maria să nască.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton