Cum l-a anunțat Roxana Hulpe pe soțul ei că este însărcinată: „Am simțit nevoia să fac un test de sarcină, deși știam că e aproape imposibil, eu având și niște probleme” / EXCLUSIV

.

Cum l-a anunțat Roxana Hulpe pe soțul ei că este însărcinată. Roxana Hulpe trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Vedeta de la PRO TV este gravidă cu primul ei copil și urmează să devină mama unei fetițe, la scurt timp după ce s-a căsătorit cu alesul inimii sale. În noul număr al revistei VIVA!, într-o confesiune de suflet, prezentatoarea TV ne-a dezvăluit ce reacție a avut partenerul ei când a aflat că va fi tată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Cum i-ai spus soțului tău că ești însărcinată? El cum a reacționat?

A fost ceva de genul: el, cu ochii în lacrimi, „ies la o plimbare pe plajă, revin!. S-a și întors. Hahaha! Pe 1 iunie anul acesta, de ziua mea de naștere, am organizat o petrecere la mare, în Constanța, pe plajă, cu toți oamenii dragi mie. Am purtat o rochie albă lungă, o prietenă mi-a adus o coroniță cu flori albe, totul era minunat. Invitații ne felicitau pentru petrecere, părea că e o mini nuntă și s-a glumit mult pe această temă. La miezul nopții, când am primit tortul și am suflat în lumănări, mi-am zis în gând: „Doamne, poate anul acesta vine un bebe!. Apoi, am dansat până la răsărit desculță și am sărit încontinuu.


Următoarele două zile la plajă, am rămas în gașca restrânsă, iar prietenele mele glumeau că am putea organiza și un baby shower acum. Această idee a venit de nicăieri, nu ne propuseserăm verbal niciuna să avem copii în următoarele zile, era un plan pe următoarele luni bune.

Citește și: Roxana Hulpe este însărcinată. Ce sex are bebelușul:„La prima morfologie am mers convinsă că este…’/ EXCLUSIV


Citește și: Cine este Roxana Hulpe, prezentatoarea Știrilor PRO TV de weekend.A vrut să plece la Prima TV

Citește și: Inga și Andrei s-au certat la Mireasa. De la ce a pornit conflictul:„I-am reproșat multe, dar…’

Citește și: Soția lui Nosfe, după ultima apariție a artistului la Chefi la cuțite:„Pentru noi, mâncarea a fost încă un mod prin care…’

Cum l-a anunțat Roxana Hulpe pe soțul ei că este însărcinată


Pe 3 iunie însă, am simțit nevoia să fac un test de sarcină, pur și simplu asta am simțit, deși știam că e aproape imposibil, eu având și niște probleme. Zis și făcut: pozitiv. Eram la masa de prânz într-un local din Mamaia, evident că nu m-am abținut, soțul meu vorbea la telefon și i-am așezat testul în față. S-a blocat, a tras niște aer proaspăt de pe plajă singur, iar ce a urmat a fost un val de bucurie și dragoste. Așa a fost să fie, la 48 de ore de la suflatul în lumânări, dorința avea deja formă clară.


Cum îți imaginezi viața de mamă? Te-ai documentat privind creșterea copilului, ai citit, ai cerut păreri?

Zi de zi fac fac acest exercițiu. Încerc să mi-o imaginez, deși îi văd deja trăsăturile la ecografii nu pot să îmi dau seama cum va arăta. Simt însă deja o dragoste uriașă. Este fantastic cum se formează această legătură între noi, și nu de puține ori am tendința de a îmbrățișa locul în care ea crește și îmi dau lacrimile. Simt cum mă responsabilizează zilnic, eu fiind până acum la pas cu libertatea, nefăcutul planurilor și, în general, o răzvrătită.


Ce fel de mamă va fi Roxana Hulpe

Am de gând să mă întorc repede la muncă și la viața socială pe care o aveam și înainte. Mă văd mult cu ea după mine, fără temeri. Aș vrea să crească între oameni. Una peste alta, cred că va fi frumos tare, îmi doresc doar să o văd sănătoasă, pentru că, din acel moment, ne învățăm una pe alta ce e cu viața asta, important e să ne bucurăm de fiecare moment și să nu cădem în capcana panicii. Deseori îi zic mamei, dar le spun și prietenelor să mă atenționeze dacă o voi lua razna din cauza panicilor la un moment dat.


Tocmai de aceea nu m-am documentat foarte mult, deși nu îmi stă în fire, pentru că la muncă documentez zilnic subiecte pentru că vreau să fiu stăpână pe mine; de această dată, îmi place mai mult să cer informatii și să ascult din experiențele prietenelor mame și să las să mă surprindă noua postură. În ochii altor viitoare mame, aș putea fi total iresponsabilă pentru că nu adun informații și agende cu planuri, că nu am nicio carte de bebeluși ori parenting, dar asta sunt acum și simt că e bine. Nu cred că există o rețetă perfectă.


CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE NOIEMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Facebook, Ștefan Banu, PR, Instagram