Cum l-a anunțat Magda Pălimariu pe soțul ei că este însărcinată: „Nu m-am ținut de șotii. Când am aflat...” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Magda Pălimariu ne-a dezvăluit cum l-a anunțat pe soțul ei că este însărcinată. Îndrăgita vedetă este gravidă pentru prima oară și va avea un băiețel. Ea și partenerul ei de viață sunt protagoniștii unui pictorial superb în noul număr al revistei VIVA!, cel de iunie. Cu această ocazie, ne-au oferit și mai multe detalii neștiute din relația lor, dar și despre frumoasa perioadă prin care trec acum.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Bănuiesc că soțul tău a fost primul care a aflat… Cum i-ai spus? Pur și simplu sau ai pregătit momentul într-un fel special?

Nu m-am ținut de șotii sau surprize. (zâmbește) Eram împreună când am aflat. Cum spuneam, a fost o sarcină dorită, așa că ne așteptam să se întâmple din moment în moment.

magda-palimariu-viva-1magda-palimariu-viva-1

Cum se comportă soțul tău cu tine, în perioada sarcinii? E genul excesiv de protector, care-ți mai atrage atenția să mai stai și liniștită?

Sunt o norocoasă din punctul ăsta de vedere. Îmi înțelege stările și este mereu alături de mine. Are grijă să fiu bine, vrea mereu să se asigure că totul e OK și e foarte fericit că această ocazie ne-a adus împreună aici, în Norvegia, și poate fi alături de noi non-stop. (zâmbește)

Citește și: Primele imagini cu Magda Pălimariu însărcinată în 7 luni, în VIVA!de iunie! Vedeta a dezvăluit sexul bebelușului / EXCLUSIV

Citește și: Magda Pălimariu, când a fost întrebată despre salariul soțului, director al unei companii în Norvegia: „El trebuie să…”

Citește și: Vlăduța Lupău, adevărul despre operațiile estetice:”Pe natural, asumat”

Citește și: Andreea Bănică a fost hărțuită sexual de două ori:'Tremuram din toate încheieturile'

Cum l-a anunțat Magda Pălimariu pe soțul ei că este însărcinată

Nu știu de ce, dar am impresia că soțul tău va fi un tată foarte implicat… Am intuit bine, ți-a lăsat și ție aceeași impresie?

Așa zic și eu și, cu siguranță, așa va fi. (zâmbește) Așteaptă cu mare bucurie să își țină băiețelul în brațe și îmi spune mereu cât este de fericit că va veni pe lume acest copil pe care ni l-am dorit amândoi atât de mult.

Pentru că nu mai ai foarte mult până vei deveni mamă, te-ai gândit cum vor fi primele luni din viața bebelușului? Veți angaja o bonă sau va veni cineva din țară, să vă ajute?

O să vedem la momentul respectiv, nu excludem varianta unei bone, însă în primele săptămâni soțul meu o să își ia concediu pentru a sta acasă alături de noi și pentru a ne ajuta.

Chiar, te sperie ceva, ai vreo panică?

Mi-e puțin teamă, de ce să nu recunosc?, de naștere, având în vedere că e prima oară și nu știu cum va reacționa organismul meu înainte și după. Și, evident, îmi vin tot felul de griji în minte legate de bebeluș. Să fie totul bine.

Vedeta, detalii despre camera bebelușului

Ați amenajat deja camera copilului? Dacă da, cum arată?

Da, ne pregătim ușor cu lucrurile esențiale de care are nevoie copilașul atunci când va ajunge acasă – pătuț, cărucior, însă mai avem timp pentru restul. Nu e un stres pentru noi acest lucru.

Trebuie să te întreb… Cum a reacționat soțul tău când i-ai zis să pozeze și el alături de tine, pentru acest pictorial?

A fost de acord, bineînțeles, având în vedere că este vorba despre copilașul nostru, despre momente unice în viață care devin, mai apoi, cele mai frumoase amintiri.

Dar la ședința foto? S-a descurcat? Bănuiesc că a fost o premieră, pentru el.

A fost o premieră, într-adevăr, nu este obișnuit să fie într-un studio foto, înconjurat de fotograf, stilist – o echipă întreagă care voia ca totul să iasă perfect. (zâmbește) Dar s-a descurcat excelent.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IUNIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: VIVA!, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton