Cum i-a ales Connect-R numele de scenă lui Johny Romano și cum s-au cunoscut: „Simţeam că îmi fuge pământul de sub picioare. Îmi era teamă să nu...” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Cum i-a ales Connect-R numele de scenă lui Johny Romano și cum s-au cunoscut. Fără să greșim, putem spune despre Johny Romano că este un fenomen. Tânărul de 24 de ani a devenit faimos practic peste noapte, întâlnirea cu Connect-R dovedindu-se providențială. Celebritatea nu l-a schimbat deloc, vorbește cu aceeași modestie despre el, mărturisind că nu are studii muzicale și că este autodidact. Cât e de talentat s-au putut convinge recent și fanii emisiunii „Te cunosc de undeva! (Antena 1).

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Johny Romano este un nume despre care toată lumea vorbește de ceva timp, dar acum realizez că nu-ți știu numele real… Deci, cum te numești în buletin? Și cine ți-a dat numele de scenă? De unde a venit inspirația?

Numele meu din buletin este Dragomir Dorin Florin, însă niciodată nu am fost strigat Dorin sau Florin. Poate doar la şcoală să-mi mai fi spus vreodată profesorii Dragomir. Numele meu de botez a fost Ionuţ, căci la noi există această tradiţie, de a se da un nume de botez care nu e trecut în buletin. Ce-i drept, nici Ionuţ nu am prea fost strigat, căci de când îmi amintesc eu, de la 2-3 ani, ai mei m-au strigat Johny.

Numele de scenă mi l-am primit la studio, chiar de la Nenicu (n. red. Connect-R), căruia nu îi venea să creadă când îi spuneam despre familia mea. I-am spus: „Nenicule, adevărat că sunt roman, şi atunci mi-a zis prima oară Johny Romano.

johny-romano-12-1johny-romano-12-1

Citește și: Cine este Johny Romano.Cum a ajuns să fie protejatul lui Connect-R

Citește și: Ce se întâmplă cu Andreea Bălan, după ce l-a criticat pe Johny Romano la Te cunosc de undeva:”Ne-a uimit pe toți”

Citește și: Anamaria Prodan, despre imaginile în care preotul Calistrat lovește o femeie:”Acest părinte merită arestat”

Citește și: Jennifer Aniston s-a luptat cu infertilitatea:”Am făcut fertilizare in vitro, am băut ceaiuri chinezești, am făcut de toate”

Cum i-a ales Connect-R numele de scenă lui Johny Romano și cum s-au cunoscut

Ai devenit faimos practic peste noapte. Piesa „Na Janau, o combinație inedită de rap și muzică lăutărească, a făcut explozie în industria muzicală autohtonă și nu numai… bucurându-se de un succes, bănuiesc, neașteptat și pentru tine… Cum ai privit toată această baie de celebritate?

Neaşteptat pentru oricine, aş zice eu. Îmi imaginez că a fost neaşteptat chiar şi pentru Nenicu sau pentru managementul nostru. Nu pot să zic că m-a afectat foarte tare faptul că lumea a început să mă recunoască. Eu dintotdeauna, în cercurile mele mici, eram cunoscut, când mergeam undeva, atrăgeam atenţia oamenilor. Pot să vă spun cu mâna pe inimă că nu mă afectează în niciun fel faptul că mă ştiu mai mulţi oameni, eu încă sunt eu, acelaşi Johny, şi nu o să mă schimb prea curând.

Aș vrea să ne spui câte ceva și despre întâlnirea providențială dintre tine și Connect-R, pentru că asta ți-a schimbat complet parcursul vieții. Cum ai fost descoperit?

Încă din prima clipă, de când mi-a scris el pe Instagram, am simţit că a fost ceva aşa… că se întâmplă ceva, că Universul s-a apropiat de mine rău de tot. Mai era cineva cu mine atunci când am citit mesajul şi îmi amintesc şi acum ce i-am spus: „Există un plan în desfăşurare pe care eu nu îl văd acum!. Am vorbit, am stabilit să vin la el la studio. Doamne, ce emoţii… nu vă puteţi închipui! Când m-am apropiat de uşă, simţeam că îmi fuge pământul de sub picioare, îmi auzeam bătăile inimii ca nişte bătăi de tobe. Ştiam că şi el e om, dar mă gândeam în sinea mea… Nu ştiam cum mă va percepe. Îmi era teamă să nu îmi fie prea ruşine încât să nu pot să cânt… Și când mi-am dat seama ce fel de om am găsit acolo, căci din prima l-am simţit aşa, cu căldură, m-am liniştit.

M-a descusut un pic, m-a întrebat de freestyle-ul pe care îl ascultase, s-a uitat la mine un pic sceptic când a aflat povestea lui… Simţeam că parcă se gândeşte „e ceva pe dos, mă minte!. Am avut şi ghinion, pentru că trebuia să îmi pună un instrumental şi să îi fac o demonstraţie, pe loc, dar nu mergea netul chiar în clipa aia.

Cum a decurs prima lor întâlnire, la studio

Şi cât am mai stat noi de poveşti, el s-a aşezat la clapa pe care o avea în studio şi a început să cânte, pentru el. Iar în momentul acela am început să cânt cu el, peste ce cânta el la clape. Eu nu aveam cum să fi auzit dinainte, nu ştiam ce urmează să cânte, nici el ce urmează să cânt eu, dar culmea, s-a auzit frumos, ne-a făcut atenţi pe amândoi. După un minut, s-a întors spre mine şi mi-a spus: „Aha, deci mai şi cânţi!, pentru că el auzise ceva rapp, cu puţină voce, dar nu auzise cum cântam.

Între timp, s-a rezolvat şi problema cu netul, a pus un proiect şi m-a întrebat direct: „Ce ai da pe asta?. Se vedea că am 100 de miliarde de emoţii, pentru că aşa sunt eu, nu pot să îmi ascund emoţiile şi nici nu vreau să fac asta. I-a plăcut ce a auzit, deja începuserăm să glumim… În capul meu asta era singura grijă, să se liniştească el, ca să mă pot linişti şi eu. M-a întrebat de toate, de gagici, de cântări, doar că eu nu mai cântasem nicăieri, doar la mine acasă. Din vorbă în vorbă, mi-a pus un beat de rap belea şi am început să dau pe el. Ăla a fost momentul în care s-a ridicat al meu, a început să ţipe, să mă filmeze, zicea doar „wow, wow!, iar eu nu mai ştiam ce să zic. Acum, fie vorba între noi, chiar a fost bun, îl avem postat şi eu, şi el.

„Eşti puţin haotic, nerafinat, dar nu eşti contrafăcut!

De acolo, s-a liniştit complet, s-a văzut în ochii lui. Mi-a zis: „Eşti puţin haotic, nerafinat – şi încă sunt, recunosc – dar nu eşti contrafăcut!, exact aşa mi-a spus. Aşa a început legătura noastră. Nu am putut deloc să îi spun Relu, aşa cum s-a prezentat el, mi se părea o lipsă de respect extraordinară, aşa că i-am cerut voie să îi zic Nenicule, şi aşa a rămas. La finalul zilei, pentru că era trecut de 8 şi ajunsesem înainte de prânz la el, i-am spus: „Nenicule, eu am uitat să îţi zic ceva. Eu mai cânt şi de astelalte, muzică lăutărească…. Nu îi venea să creadă că le am şi pe astea la îndemână, aşa că i-am cântat câteva şi din alea grele, de răcoreală. Nu îi venea să creadă. Cam aşa a fost prima noastră întâlnire.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE NOIEMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Facebook, PR, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton