Cum a ajutat-o Salman Khan pe Iulia Vântur în carieră, în India: „A fost cel care a făcut introducerea. Când ești prezentat de cineva ca el...” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Transparentă și extrem de asumată, Iulia Vântur ne-a dezvăluit cum a ajutat-o Salman Khan în carieră, în India. Într-un interviu pentru revista VIVA! de August, artista ne-a mărturisit că el a fost cel care a i-a făcut introducerea. Fiind prezentată cineva ca el, ea a avut foarte mult de muncă, deoarece a trebuit să se prezinte de la același nivel profesional și să nu dezamăgească.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Când ai simțit că începi cu adevărat să te bucuri de succes, în India?

Cred că abia în ultimul an am simțit răsplata pentru munca de atâția ani, tocmai de aceea simt că acum trebuie să dau și mai mult, în semn de recunoștință.

H3A7975Edit-1H3A7975Edit-1

Citește și: Iulia Vântur, adevărul despre relația cu Salman Khan, după zvonurile despărțirii. Ce spune despre căsătorie și copil:„Mi-ar plăcea să devin mamă, însă…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum au fost fotografiați Iulia Vântur și Salman Khan de ziua ei, în India.Imaginea a fost postată de un alt invitat

Citește și: Cum arată Brigitte Pastramă în costum de baie la 45 de ani.Vedeta are implant mamar și fesier

Citește și: Jorge și Ramona Prodea au împlinit 9 ani de căsnicie:„Când alții ne bârfesc căsătoria, rămânem tot noi, eu și ea'

Cum a ajutat-o Salman Khan pe Iulia Vântur în carieră, în India

Putem spune despre tine că ai devenit o celebritate și acolo, având în vedere că apari în presă, la TV, la evenimente și că te urmăresc paparazzii. Cum este acolo, din acest punct de vedere? Cum se traduce succesul pentru tine?

În India, datorită culturii, importanței familiei, cred că presa este mai puțin agresivă și malițioasă. Fotografi sunt peste tot, însă nu te urmăresc ca agenții secreți. Ei stau la vedere, și-au făcut pozele, au mulțumit și au plecat. În primii ani, oamenii veneau să facă poze cu mine, pentru că mă vedeau la TV. Acum mă bucur să aud „Im a big fan, I love your voice and… that song'. Asta îmi aduce mulțumire. Succesul pentru mine înseamnă libertate. Libertatea de a alege conștient, fără limitări, ceea ce îmi doresc pentru viața mea personală, pentru cariera mea. Sunt o femeie care merge spre culmile succesului… sunt încă pe drum. (zâmbește)

Pentru că știu că ești foarte sinceră, cât de mult te-a ajutat Salman Khan, în carieră? Și în ce fel s-a manifestat ajutorul lui? Bănuiesc că a fost și că este un mentor pentru tine…

Salman a fost cel care a făcut introducerea. Când ești prezentat de cineva ca el, trebuie să te prezinți de la același nivel profesional, nu ai cum să dezamăgești. Acolo a fost adevărata muncă. Conținutul și examenul final eu le-am dat. Am fost privilegiată să am parte de sfaturile unui om cu o experiență de peste 30 de ani în Bollywood. M-a susținut și chiar a crezut în mine. El a crezut în vocea mea mai mult decât am crezut eu însămi inițial. Eu chiar nu-mi făcusem vreo speranță că voi începe o carieră în muzică, în India. Abia când mi s-a spus „ai un dar frumos, special… nu-l ignora!, am realizat că merită să pun extra muncă și energie. Meritam să fac asta pentru sufletul meu. Muzica este unul dintre cele mai frumoase daruri pe care le-am primit în viața mea.

Salman Khan, managerul Iuliei Vântur

El îți este și un fel de agent, manager? Adică te sfătuiește ce proiecte să accepți, ce să nu accepți, se implică în acest fel în cariera ta?

Da, și am încredere în sfaturile și „expertiza lui.

Cum este Salman Khan ca profesionist? De atâția ani în showbiz, cred că lucrurile sunt foarte bine definite pentru el… Este relaxat sau, dimpotrivă, pretențios și exigent?

Nimeni nu rezistă atâtea generații într-un domeniu decât dacă e excepțional. Nu am cunoscut un om mai muncitor, mai implicat în ceea ce face. Pentru el, filmul, munca reprezintă viața în sine, de la cel mai mic detaliu până la ultimul. Pare foarte relaxat pentru că își știe jobul foarte bine, însă, dacă ajungi să îl cunoști, știi că el creează mereu ceva nou. Este foarte atent la detalii și are talentul de a te face să-ți dorești să devii și tu, la rândul tău, cea mai mai bună versiune a ta, tocmai prin puterea exemplului. Competiția cu tine însuți/însăți în fiecare zi, nu cu alții! E ușor să cădem în starea caldă în care ne complacem… las că merge și așa!

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE AUGUST! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Adrian Ivan, Instagram, Facebook, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton