Cum a aflat Shakira, de fapt, că Pique o înșală. Artista a pus detectivi particulari pe urmele lui, după un apel suspect

.

Cum a aflat Shakira, de fapt, că Pique o înșală. Noi detalii ies la iveală despre despărțirea dintre artista columbiană și starul Barcelonei. Se pare că în luna martie a anului trecut, cântăreața a fost sunată de fostul ei partener, aceasta aflându-se la un concert în Statele Unite ale Americii. Potrivit presei spaniole, Pique ar fi venit cu o propunere neașteptată, moment în care Shakira a început să-i pună la îndoială fidelitatea. Iată ce s-a întâmplat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Cum a aflat Shakira, de fapt, că Pique o înșală. În urmă cu jumătate de an, Shakira și Pique au anunțat că se separă, după o relație care a durat mai bine de un deceniu. Recent, fostul fotbalist și-a oficializat relația cu Clara Chia Marti și a postat o imagine de cuplu pe rețelele de socializare. Relația celor doi ar fi început cu mult înainte ca starul Barcelonei să se despartă de mama copiilor lui. Acum, presa spaniolă scoate la iveală noi detalii despre circumstanțele în care Shakira a aflat despre infidelitatea lui Pique. Se pare că artista columbiană ar fi început să-și pună primele semne de întrebare atunci când fostul ei partener i-ar fi propus să pună relația pe pauză pentru o scurtă vreme.


După despărțirea de tatăl copiilor ei, artista i-a dedicat câteva melodii cu un mesaj dur, susținând că a fost o formă de „eliberare’ și un gest de susținere pentru femeile care au trecut printr-un episod de infidelitate.

Citește și: Cristi Borcea îi ia apărarea lui Gerard Pique, în scandalul cu Shakira: „Întotdeauna de partea bărbaților’


Citește și: Shakira, reacție surprinzătoare după ce Pique și-a asumat public relația cu noua iubită, Clara Chia Marti: „Din fericire, copiii…'

Citește și: „Un om bun și rău deopotrivă. Amintiri frumoase nu prea am’. Cum s-a înțeles Ioana Tufaru cu tatăl ei. Dan Tufaru ar fi împlinit astăzi 79 de ani

Citește și: „Știe toată lumea! Toți colegii o taxează că este mitomană’. Gheorghe Turda, noi acuzații către Elena Merișoreanu, după ce a spus că „era când cu unul, când cu altul’ / EXCLUSIV


Cum a aflat Shakira, de fapt, că Pique o înșală

Potrivit presei internaționale, în luna martie a anului trecut, Shakira a fost sunată de Pique, iar fostul fotbalist i-ar fi propus acesteia să ia o pauză de la relație. La acea vreme, artista columbiană susținea un concert în Statele Unite ale Americii, iar propunerea primită din partea fostului ei partener a pus-o pe gânduri.

Ulterior, Shakira a decis să apeleze la ajutorul unor detectivi privați. Astfel, aceasta ar fi intrat în posesia unor imagini compromițătoare cu Pique și amanta acestuia, Clarei Chia Marti. Multă vreme, fostul fotbalist și iubita lui mai tânără au preferat să-și țină relația departe de ochii curioșilor, însă recent și-au oficializat relația pe Instagram.


Fanii cântăreței au reacționat imediat în secțiunea de comentarii și l-au ironizat pe fostul star al Barcelonei. Unii internauți au făcut referire la versurile ultimei melodii lansate de Shakira, compoziție prin care artista îi transmitea fostului ei partener că a schimbat „un Ferrari cu un Twingo’.


Artista a pus detectivi particulari pe urmele lui, după un apel suspect

După ce a văzut imaginile compromițătoare, se pare că Shakira i-a mai dat o șansă lui Gerard Pique și a încercat să repare relația prin toate mijloacele posibile. Artista i-ar fi propus fostului fotbalist să apeleze la ajutorul unui terapeut de cuplu, însă tatăl copiilor ei a fost sceptic cu privire la această idee și nu s-a conformat.

În cele din urmă, Pique s-a mutat într-un alt apartament. Este vorba despre un imobil spectaculos, în care locuiește cu actuala sa parteneră, Clarei Chia Marti. Se pare că cei doi plănuiesc să-și schimbe domiciliul în viitorul apropiat.

Sursa foto: Arhiva Viva!