Cum a aflat Codin Maticiuc că Theo Rose este însărcinată: „Eram în Los Angeles”. Cum se simte artista la filmările serialului Clanul

 Ifrim Georgiana
.

Cum a aflat Codin Maticiuc că Theo Rose este însărcinată. În urmă cu două săptămâni, artista a confirmat faptul că urmează să devină mamă pentru prima oară. Codin Maticiuc, prieten apropiat al regizorului serialului „Clanul', a dezvăluit modul în care a aflat vestea, susținând că Theo Rose și-a ascuns foarte bine sarcina. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum a aflat Codin Maticiuc că Theo Rose este însărcinată. Deși formează un cuplu de numai câteva luni, Theo Rose și Anghel Damian urmează să devină părinți. Sarcina artistei a luat prin surprindere pe toată lumea, având în vedere că cei doi au preferat să păstreze discreția cu privire la modul în care decurge relația lor. Într-un interviu recent, Codin Maticiuc a dezvăluit modul în care a aflat că artista este însărcinată. Actorul face parte din distribuția serialului „Clanul' și are o relație apropiată cu Anghel Damian. Se pare că nimeni nu a bănuit faptul că Theo Rose urmează să devină mamă, chiar dacă aceasta petrece ore bune pe platoul de filmare.

c-9c-9

Actorul și regizorul serialului „Clanul' au o relație extrem de apropiată. Pentru că acțiunea producției are legătură cu lumea interlopă, Codin a venit cu o contribuție semnificativă, fiind cel care i-a făcut cunoștință lui Anghel Damian cu Nuțu Cămătaru.

Citește și: Cum a devenit actor Codin Maticiuc:'Eu eram în club beat și a doua zi eram pe un platoul de filmare…' / EXCLUSIV

Citește și: Codin Maticiuc dezvăluie ce reprezintă tatuajele sale și de ce le-a făcut abia la 39 de ani:'Am tatuaje despre religie, alcool, scrieri personale' / EXCLUSIV

Citește și: Actrița Sanda Toma a murit, la 88 de ani.Artista a fost crescută de călugărițe, după ce a rămas orfană la doar 5 luni

Citește și: Mircea Badea a criticat-o dur pe Ema Uta. Cum a reacționat iubita lui Alex Bodi:”Aveți o obsesie?”

Cum a aflat Codin Maticiuc că Theo Rose este însărcinată

Actorul a aflat vestea de la Anghel Damian, fiind legați de o prietenie strânsă. Se pare că Theo Rose și-a ascuns foarte bine sarcina și nu a întâmpinat dificultăți în timpul filmărilor pentru serialul „Clanul'.

„Stările de greață, dacă le are, sunt mascate foarte bine. Eu am o relație foarte apropiată cu regizorul serialului, cu Anghel Damian, sunt bun prieten cu el când am aflat, am aflat de la Anghel, nu de la Theo, pentru că noi suntem foarte buni prieteni. Cred că nu ar fi avut cum să afle cineva dacă nu ar spune ea, pentru că nu se vede, nu se simte, repet, dacă o avea ceva ascunde foarte bine', a declarat, Codin Maticiuc pentru Impact.ro.

„Nu știu dacă a fost emoționat'

Potrivit spuselor lui Codin Maticiuc, Theo Rose și Anghel Damian au așteptat acest moment cu multă emoție. Când a aflat vestea, actorul se afla în Los Angeles și a fost sunat de bunul său prieten.

„Când mi-a dat vestea nu știu dacă a fost emoționat, dar vă dați seama că este o premieră pentru el și pentru ea, sunt foarte tineri, clar e un eveniment pe care l-au așteptat cu emoție. Eram întins în pat, eram în Los Angeles, eram pe alt fus orar, la mine era noapte, la el era zi', a adăugat actorul, potrivit sursei citate.

Cum va petrece actorul sărbătorile de iarnă

Codin Maticiuc va petrece sărbătorile alături de familia lui. Pe 10 octombrie, acesta a devenit tată pentru a doua oară, atunci când soția acestuia, Ana Pandeli, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă.

„Acasă, pentru că Sărbătorile se fac în familie, vreau să fac și cu părinții mei care practic locuiesc într-o casă lipită de-a mea. Am fetițele, fetița foarte mică, nu avem unde să mergem. Dacă ieșim undeva, ieșim pe aici prin București, lângă casă', a mai spus Codin Maticiuc.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton