Cum l-a afectat pe Fuego moartea tatălui și ce relație are artistul cu mama lui: „Anumite răni nu se șterg niciodată. Ai mei m-au învățat că...” / EXCLUSIV

.

În noul număr al Revistei VIVA!, Fuego ne-a dezvăluit cum l-a afectat moartea tatălui și a bunicii sale. Cântărețul vorbește despre sine cu o modestie infinită și spune că are multe defecte, dar recunoaște că e perfecționist, iar asta se vede în tot ceea ce face. Nu întâmplător Paul Surugiu este unul dintre cei mai iubiți artiști – simplitatea, bunul-simț, omenia, empatia, atașate unui talent imens, i-au adus dragostea și respectul celor care iubesc muzica izvorâtă din suflet. Haideți, așadar, să-l cunoaștem mai bine pe omul și artistul Fuego!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


E adevărat, principiile morale, caracterul se șlefuiesc pe parcurs, dar, zic eu, e foarte importantă educația pe care o primești în copilărie. Care sunt sfaturile cele mai de preț pe care ți le-au dat părinții, bunicile?

Bunica mea, scumpa mea bunică, mi-a zis că modestia înseamnă să știi cum să te porți cu fiecare om, să nu-l tratezi diferit, să nu ai impresia că ești superior cuiva și, mai ales, să știi că niciodată nu ai realizat suficient și mai ai mult de muncă. Și sunt un om modest! Ai mei m-au învățat că, atunci când îmi dau cuvântul, orice ar fi, orice problemă aș avea, oricât ar părea că universul se frânge, trebuie să-l respect, să-l onorez și să fac în așa fel încât oamenii care și-au pus speranțe în mine să nu fie dezamăgiți.


Asta mă face să fiu corect și așa am fost mereu. Am fost mereu ghidat, de mic copil, de când bunica îmi insufla valori de viață, după principiul profesionalismului, iar termenul acesta include multe. Demnitatea e un capitol important, pentru că niciodată, dar niciodată, dacă ai principii, nu trebuie, după cum zice o zicală românească, „să lingi unde-ai scuipat! Profesionalismul include implicare, punctualitate, ascultare și respect al celor care poate că știu mai mult decât tine. Profesionalismul înseamnă muncă asiduă, răbdare, temeinicie și ceea ce nimeni nu prea mai are azi – bunul-simț.


Citește și: Ce sacrificii a făcut mama lui Fuego pentru cariera artistului:„Este eroina mea. Nu i-a fost simplu în viață, a renunțat la…’

Citește și: De ce Fuego nu s-a căsătorit până la 46 de ani:'Am lăsat viața să mă surprindă'


Citește și: Cum s-a lăsat Marcela Fota cucerită de iubitul cu 22 de ani mai tânăr:'Mi-am dat seama că…'

Citește și: Cătălin Măruță se pregătește pentru o operație complicată și va lipsi de la emisiune:'Îmi e frică de tot'

Cum l-a afectat pe Fuego moartea tatălui și a bunicii sale

Dacă tot am accesat sertarul cu amintiri, care sunt cele mai dragi momente legate de tatăl tău?

Am o multitudine de amintiri cu el. Nu voi uita niciodată serile pe care le petreceam împreună și povesteam, și mă uimea cu toate cunoștințele sale. Nu voi uita vacanțele în care i-am dus pe ai mei. Nu voi uita privirea și sfaturile lui! Nu am cum să-l uit deloc!


Tatăl tău avea doar 59 de ani când s-a stins din viață… Cum ai reușit să treci peste această pierdere imensă? Dar peste cea a bunicii, de care erai atât de apropiat?

Anumite răni nu se șterg niciodată… Viața merge mai departe, dar imaginea lor e impregnată acolo în sufletul meu! Iar eu sunt eu, cel de azi, și datorită lor!


Ce relație are artistul cu mama lui

Știu că ai o legătură extraordinară cu mama ta, dar în copilărie de care dintre părinți ai fost mai apropiat?

De amândoi, pentru că ambii mi-au fost suport, mi-au fost prieteni și sprijin. Dar, totuși, mama a fost mai aproape. Mama mea, Eugenia, este, fără doar și poate, eroina mea. Și-a sacrificat destinul, a clădit și nu a cerut niciodată lauri pentru asta. A înțeles că viața ei este formarea mea și nu a ezitat niciodată în îndeplinirea acestui vis special. Oricum ambii m-au susținut necondiționat, mi-au deschis porți, au avut grijă de mine și cred din suflet că le-am împlinit așteptările!


Dincolo de asta, mama e și ea un personaj, comic, cu replici surprinzătoare la orice, mereu pusă la punct cu toate informațiile și cu drag de ce-i frumos și special. Îmi doresc pentru ea sănătate, liniște, fericire și clipe aproape de ea, cât mai mult timp cu putință.

Mă întreb dacă, având o viață profesională atât de plină, mai ai timp și pentru tine… În final, aș vrea să ne spui cum îți încarci „bateriile.

Îmi încarc „bateriile făcând tot ce-mi place – pictez, mă relaxez, stau cu prieteni, dorm, văd un film bun sau citesc o carte. În ultima vreme, în timpul liber, m-am uitat la câteva serii interesante pe Netflix, care m-au destins și care m-au făcut cumva să văd lumea cu alți ochi. Nu sunt un om care să aibă timp vreo clipă să se plictisească. Chiar dacă sunt permanent pe drumuri sau implicat în proiecte, știu cum să am grijă de sufletul meu, să mă odihnesc și să nu mă extenuez.


CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IANUARIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: PR, Facebook