Cum a afectat-o pe Lora moartea mamei ei. Și artista a fost suspectă de cancer, în trecut: „Când eram încurajată că totul va fi bine, în următorul moment eram lăsată singură, fix de același om” / EXCLUSIV

.

Într-un interviu sincer și extrem de emoționant, Lora ne-a mărturisit cum a afectat-o moartea mamei ei. Din păcăte, cea care i-a dat naștere cântăreței s-a stins din viață în ianuarie 2020, după o luptă grea cu cancerul. În trecut, și artista a fost suspectă de aceeași boală, însă, din fericire, s-a dovedit a fi doar o alarmă falsă. Totodată, ea ne-a povestit cum au ajutat-o Ionuț Ghenu și fratele ei, Vlad, să treacă despre drama cumplită.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Lora, care a fost cel mai frumos gest pe care l-a făcut Ionuț vreodată pentru tine? Evident, am aceeași întrebare și pentru tine, Ionuț!

L: Faptul că Ionuț a fost lângă mine și fratele meu când aveam grijă de mama, în ultimele ei săptămâni de viață… este un lucru a cărui importanță nu știu cum să o descriu. Tendința oamenilor e să fugă de problemele de genul ăsta. Cel mai frumos gest al lui e că mă iubește și îmi arată asta.

I: Apreciez când are răbdare cu mine pentru că, în general, răbdarea ei s-a cam terminat. Are „moment dat-ul scurt.


Citește și:Lora și Ionuț Ghenu, adevărul despre relația lor, după ce s-a spus că s-au despărțit. De ce nu s-au căsătorit până acum: „Am avut lecțiile noastre de învățat și piedicile noastre de depășit’ / EXCLUSIV

Citește și: „Sincer, mă mir că nu ne-am despărțit, la ce intensitate se purtau discuțiile’. Cum și-au rezolvat Lora și Ionuț Ghenu neînțelegerile în cuplu, de la începutul relației / EXCLUSIV


Citește și: Vlad Gherman o cere în căsătorie pe Oana Moșneagu: ‘Suntem din ce în ce mai bine și asta ne face să credem că urmează și pasul ăla’

Citește și: Irina Loghin și-a botezat nepoata: „Parcă plutesc şi mi s-a schimbat total viaţa'. Cum arată micuța Ana

Cum a afectat-o pe Lora moartea mamei ei. Și artista a fost suspectă de cancer, în trecut

Deși zâmbetul tău nu lasă să se întrevadă asta, ai trecut prin multe momente dramatice, încă de la o vârstă fragedă. Cum te-a amprentat pierderea părinților, a bunicilor? Te întreb deoarece, la modul dur, ai fost obligată să te maturizezi înainte de vreme. Ce a schimbat asta la tine?


Creierul meu își imaginează constant situații dificile și caută soluții la ele. Tot ce îmi doresc este relaxare și să reușesc să opresc astfel de gânduri, dar încă nu am ajuns la acest nivel. Am câteva momente când simt că pot să las scuturile și garda jos, dar niciun moment de încredere 100% în cineva. Pur și simplu nu mai am asta. Ca și cum a fost și s-a terminat.

Tu și fratele tău ați rămas cu mama, după ce tatăl tău nu a mai fost… Aveai doar 4 ani atunci și știu că între voi a fost o legătură specială până în ultima ei clipă de viață. Care sunt cele mai frumoase amintiri ale tale cu ea? Pe de altă parte, la maturitate ți-ai făcut procese de conștiință că nu ai realizat mai devreme că mama ta se confrunta cu o boală devastatoare?


Toate momentele mele cu mama au fost speciale. Procesele mele de conștiință sunt legate de lipsa de timp, în care eram preocupată să muncesc cât mai mult pentru a-mi permite să o tratez. Odată cu moartea ei, am simțit cum îmi dispare motivația de a mai cânta. Am tras mult de mine să fac în continuare muzică, mai ales că pandemia care a urmat imediat a venit ca un bolovan imens peste mine. Abia acum simt nevoia să reînnoiesc jurămintele cu muzica.

Cum se înțelege artista cu fratele ei, Vlad


Știu că ai o relație foarte apropiată cu Vlad, fratele tău, așa că mi-ar plăcea să ne spui mai multe despre el, dat fiind că, acum, vă aveți doar unul pe altul… Cum ești tu ca soră mai mare?

Doar cu fratele meu pot să vorbesc anumite lucruri, pentru că doar el le înțelege și știe ce să-mi spună. Întotdeauna am fost apropiați deoarece mama muncea foarte mult și noi ne-am crescut unul pe altul. Am fost mereu deschisă cu el și am vorbit despre orice.

A fost partenerul meu de joacă în copilărie, mâna mea dreaptă, Luigi pentru Mario și Robin pentru Batman, cel care mă iubește și susține indiferent ce aș face vreodată. Are o inteligență sclipitoare și, chiar dacă am trecut prin multe greutăți împreună, ne ținem unul altuia creierii pe linia de plutire și ne încurajăm să mergem mai departe. Acum lucrăm împreună la brandul de makeup pe care îl vom lansa anul ăsta, dacă nu mai intervine nimic.


Și artista a fost suspectă de cancer, în trecut

Ai luptat foarte mult pentru a-ți ține mama în viață și chiar și tu ai fost suspectă de cancer cu niște ani în urmă. A fost acela momentul în care s-a produs un declic în gândirea ta? Te-a făcut să realizezi care sunt lucrurile cele mai importante pentru tine, ți-ai resetat prioritățile?


Eu am fost suspectă de cancer pentru că așa s-a exprimat o persoană care și-a depășit competențele când mi-a făcut RMN-ul. A considerat că „posibil să fie cancer, nu știu e o propoziție normală, apoi și-a făcut un selfie cu mine, pentru că băiatul ei era fan… A fost nevoie de multe declicuri din multe direcții ca să îmi resetez prioritățile. Când eram susținută și încurajată că totul va fi bine și că nu sunt singură, în următorul moment eram lăsată singură, fix de același om. Unii îți sunt alături la greu, dar selectiv. (zâmbește)


Când aveai 21 de ani, ai mai trecut printr-un moment dramatic, ai fost victima unui accident rutier teribil, din care ai scăpat că prin urechile acului. Fără să greșesc, aș zice că Dumnezeu te iubește. Te consideri o norocoasă?

Dumnezeu ne iubește pe toți. Mare lucru în viața asta este să facem diferența între succesul și bogățiile care vin de la El și cele care vin din altă parte. Pentru că nu numai Dumnezeu e darnic, dar doar darurile Lui ne sunt benefice. Dacă ai ajuns sus și te folosești de asta ca să faci rău altora, nu Dumnezeu te-a pus acolo.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE FEBRUARIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Facebook, Instagram, Arhivă VIVA!, XENIA HARITONOVIC