Îl mai ții minte pe Omar, primul câștigător Next Star? Cum arată acum, la 20 de ani, și ce artist l-a "adoptat"

 Dumba Gabriela
.

Îl mai țineți minte pe Omar Arnaout, câştigătorul primului sezon Next Star, în 2013? Puștiul de atunci este acum un adolescent în toată regula, a împlinit 20 de ani și a intrat în echipa lui Alex Velea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Din România, unde a făcut senzație în emisiunea lui Dan Negru, de la Antena 1, Omar Arnaout a ajuns un mare artist în ţările arabe. A făcut spectacol în faţa a mii de oameni, iar televiziunile i-au acordat spaţii generoase.

2c595e17ae7a4a8113395a4539e61d812c595e17ae7a4a8113395a4539e61d81

Invitat la Star Matinal, tânărul de 20 ani a șocat cu look-ul lui foarte schimbat. De la micuțul băiețel care a făcut senzație la „Next Star' cu muzica arăbească, acum Omar Arnaout plănuiește să rupă topurile din România în colaborare cu Alex Velea. Acesta a fost „adoptat' de celebrul artist și muncește cot la cot cu colegii lui din GoldenBoy Society.

„Eu când mă gândesc la copilărie, îmi aduc aminte exact de același mediu în care mă învârt și acum, iar acesta este un privilegiu foarte mare la noi în țară, să nu te pierzi și să rămâi constant.

Tocmai de aceea muncesc în fiecare zi. Cânt de la 8 ani. Primul meu contact cu scena la TV a fost Next Star, care mi se pare oricum extraordinar de mult.', a spus Omar la Antena Stars.

Citește și:

Roxana Ghiță de la Survivor, criticată dur de colegii Războinici: „E foarte tristă mereu, e căzută”

Mama lui Mihai Mitoșeru, operată de urgență! 'Vă rugăm să donați sânge'

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit, după 9 ani de relație: „Ajunsesem să nu mai funcționăm”

Omar nu a neglijat școala și a decis ca aceasta să fie prioritatea numărul 1 până la terminarea liceului. Acum muncește pe brânci pentru a lansa hit-urile care să îl ducă pe culmile succesului.

„Am lăsat-o mai rar cu treaba asta mai comercială de piese, emisiuni. Am preferat să îmi sacrific anii ăia ca să nu îi regret pe cei de acum. Următorul upgrade pe care mi l-am dat s-a întâmplat chiar recent, când am intrat în echipa GoldenBoy Society. Totul s-a întâmplat printr-o cunoștință comună, eu cu Alex ne mai știm pentru că am fost privilegiat să umblu pe scenă și să cunosc foarte mulți oameni. Eu fiind puști, era o mândrie pentru mine. Alex e un iubitor al stilului pe care îl interpretez și s-a întâmplat în vacanța de vară.', a mai spus artistul, potrivit Spynews.ro.

Care este povestea lui Omar de la Next Star

Pe jumătate libanez, pe jumătate roman, Omar era o prezență deopotrivă exotică și simpatică.

La șase ani de când a câștigat ‘Next Star’, Omar Arnaout s-a schimbat radical. Copilul plăpând, născut în anul 2000, s-a transformat într-o frumusețe de băiat, care toamna aceasta va împlini 19 ani.

La vârsta la care alți adolescenți încă depend de părinți, Omar face avere susținând concerte în toată lumea și având un succes colosal în țările arabe, cu muzica sa pe ritmuri orientale. Adolescentul a lansat piese în limba engleză, arabă și în română și este la mare căutare în Quatar.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton