Cum a slăbit Sore 20 de kilograme. DIETA cântăreţei este una uşor de ţinut: „Nu trebuie să te înfometezi!”

 Dumba Gabriela
.

Sore a slăbit în jur de 20 de kg după ce a născut cu o dietă uşor de ţinut, care a implicat doar mese mai puţine şi nu excluderea unor alimente anume. În plus, Sore spune că nici nu a exagerat cu sportul, dar noul stil de viaţă a ajutat-o să ajungă de la 76 la 55 de kilograme în doi ani şi să se menţină la această greutate pe care ea o consideră optimă.

Sore, transformare incredibilăSore, transformare incredibilă

Sore a acumulat multe kilograme în timpul sarcinii, însă niciodată nu a luat în calcul înfometarea sau dietele stricte pentru că pune sănătatea pe primul loc. Cântăreaţa consideră că pentru o siluetă perfectă ai nevoie doar de răbdare şi motivaţie şi nu cure de slăbire drastice.

Vreau să vă spun că, dacă există ambiție, orice pe lumea asta este posibil. După naștere, acum 3 ani, cântăream 76 de kg (poza 1). La 2 ani după (în cea de-a doua poză), 55 kg, și așa mă mențin și acum. Nu trebuie să te înfometezi, nu trebuie să trăiești în sală, trebuie doar să fii determinat, să nu faci exces din nimic, să fii pozitiv și sa îți proiectezi scopul. Doar așa îl poți atinge.

Da, nu am mai mâncat de 4-5 ori pe zi, doar de două ori, uneori și o dată, din cauza programului, dar nu m-am abținut de la paste, cartofi și dulciuri.

„Orice e posibil, fetelor!'

Doar le-am consumat moderat. Nu am mers zi de zi la sală, dar am făcut squash, wakeboard, snowboard și am dansat pe scenă, cu voi în fața scenei. Am făcut Vela și Crio, două proceduri care îmbină masajul cu temperaturi crescute, respectiv foarte joase.

Deci, da! Orice e posibil, fetelor! Never say never și în niciun caz să nu vă fie rușine de voi și de corpul vostru, indiferent prin ce schimbări trece.', a scris Sore pe facebook.

Pe 25 martie, fetiţa lui Sore, Erin, a împlinit trei ani.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton