Cum a slăbit Fuego 25 de kilograme și la ce a renunțat definitiv pentru a-și menține greutatea!

.

În ultimul an, Fuego a slăbit spectaculos și, mai mult, de atunci artistul reușește să se mențină. Pentru asta a trebuit să renunțe însă la niște alimente care, pentru mulți dintre noi, reprezintă așa-zisa „comfort food”. Iată cum a slăbit Fuego și ce regim de viață a adoptat  pentru a-și menține proaspăt dobândita siluetă!

În cadrul unui interviu amplu pentru revista VIVA!, în care și-a pus sufltul pe tavă, Fuego ne-a povestit, printre altele, și cum a reușit să slăbească spectaculos – nu mai puțin de 25 de kilograme! – într-un timp destul de scurt. Iată la ce a renunțat artistul și care este noul său regim de viață!


În ultimul timp ai slăbit vizibil. Care este secretul și, mai ales, cum reușești să te menții?

Am slăbit pentru că ajunsesem în pragul în care efectiv eu nu mai puteam să suport ce văd. Apoi, începuse să fie destul de dificil să mă îmbrac sau să mă încalț. Și-atunci am spus STOP! E nevoie de o schimbare radicală a regimului meu alimentar. Nu a existat vreun secret, vreo miraculoasă rețetă care să mă facă mai slab cu aproape 20 de kilograme, căci atât am dat jos în aproape două luni. Mi-am impus să nu mai mănânc și am încercat să duc această luptă cu mine, câteva zile. Apoi am renunțat definitiv la pâine, dulciuri, fructe, carbohidrați și mâncăruri pline de grăsimi. Merele verzi mi-au fost aproape, la fel ca și fructele de pădure, brânza ușoară și carnea la grătar.


Revista VIVA!, ediția de luna mai, poate fi găsită la toate punctele de difuzare a presei.

Am eliminat orice suc acidulat din viața mea și am încercat să respect, pe cât se poate, deși e greu cu programul meu de artist, niște ore de masă. Și în felul acesta, motivat la maximum, am slăbit. De atunci, din octombrie anul trecut, încerc să mă mențin. Dacă mai iau câteva kilograme, le dau rapid jos și tot așa. Dar sunt mândru că mi-am schimbat stilul de viață, că am mai multă grijă la ce mănânc, că nu mai fac excese și în același timp, pot din când în când, să-mi fac și anumite pofte. Cred în ideea în care orice acțiune întreprindem pe acest plan, nu trebuie să fie un sacrificiu, un chin!


Care sunt plăcerile tale vinovate? Mănânci ciocolată pe ascuns, joci Candy Crush, plângi la desene animate? 

Ciocolata o mănânc la vedere, balonașele nu mă pasionează și din păcate, la desene, nu prea mai am timp să mă uit. În schimb, sunt mort după înghețată, indiferent de sezon, de aromă, de tot. Dar dincolo de plăcerile care țin de anumite pofte, de mâncăruri, pasiunea mea nebună este pentru artă, fiind, de ani buni, colecționar înrăit de tablouri și de obiecte de artă. Studiez, mă interesez, încerc să ajung la expoziții, mă interesează istoria artei și viețile pictorilor români, recunosc opere după stilul fiecăruia și am devenit împătimit iubitor de pictură, mai ales că și eu sunt o mică parte din acest fenomen, de câțiva ani.


Puteți citi interviul integral în numărul de mai al revistei VIVA!