Cum arată Claudia Radu de la Chefi la Cuțite după ce a slăbit 43 de kilograme: „Sunt atât de mândră de mine”

 Ifrim Georgiana
.

Cum a slăbit Claudia Radu 43 de kilograme. Fosta concurentă de la Chefi la Cuțite a slăbit enorm și susține că a adoptat un stil de viață sănătos. Aceasta a recunoscut că procesul nu a fost unul ușor, însă este mândră că a reușit să obțină aceste rezultate spectaculoase. Pe rețelele de socializare, Claudia Radu a publicat câteva fotografii în care a surprins evoluția sa de când a început să slăbească.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Claudia Radu a participat în cel de-al optulea sezon al emisiunii Chefi la Cuțite, unde a impresionat pe toată lumea cu preparatele sale. Aceasta a reușit să ajungă în semifinala show-ului culinar, însă a fost eliminată în această etapă. După întreaga experiență, Claudia Radu a continuat să-și dezvolte pasiunea pentru gătit și a început se ocupe de propria persoană. Aceasta a urmat un plan alimentar bine pus la punct și a devenit adepta mișcării fizice. Pe rețelele de socializare, aceasta își ține la curent fanii cu ultimele noutăți și îi motivează constant pe cei care se află în aceeași situație ca ea.

radu-1radu-1

Mai mult decât atât, în scurt timp, fosta concurentă de la Chefi la cuțite va deveni tehnician nutriționist pentru a ajuta oamenii să-și îmbunătățească stilul de viață prin intermediul alimentației. Iată cum a slăbit Claudia Radu 43 de kilograme!

Citește și: Cum arată Claudia Radu de la Chefi la cuțite după ce a slăbit 33 de kilograme.E greu de recunoscut!

Citește și: Cum arată Claudia Radu de la Chefi la Cuțite după ce a slăbit 22 de kilograme:„Consum 5 mese pe zi'

Citește și: Teo Peter Jr, la un pas de moarte, la 18 ani după ce tatăl lui a pierit într-un tragic accident:”Mașina a luat foc. Parcă Dumnezeu…”

Citește și: Culiță Sterp oferă recompensă pentru a da de urma hoților care i-au furat din casă:”Au fost 3-4 hoți…”

Cum arată Claudia Radu de la Chefi la Cuțite după ce a slăbit 43 de kilograme

Claudia Radu a susținut că cel mai important factor în procesul de slăbire este perserverența. Aceasta a reușit să slăbească 43 de kilograme. Pe contul său de Instagram, fosta concurentă de la emisiunea culinară a surprins toate etapele prin care a trecut.

„Cheia succesului? Perseverența. Sunt atât de mândră de mine și de tot ce am realizat în ultimul an încât nu știu de unde sa încep.. La sfârșitul acestei luni voi obține diploma de tehnician nutriționist si ajut deja o mulțime de oameni sa își îmbunătățească sănătatea și starea de bine prin intermediul alimentației.

Nu în ultimul rând, sunt mândră ca am adoptat eu personal un stil de viață sănătos și până în prezent sunt posesoarea unui rezultat intermediar de -43 KG', a scris Claudia Radu pe rețelele de socializare.

Fosta concurentă de la Chefi la cuțite îi motivează pe cei care doresc să slăbească

Claudia Radu îi motivează constant pe cei care doresc să slăbească. Deseori, aceasta publică mesaje în care empatizează cu urmăritorii aflați în aceeași situație și îi încurajează să continue lupta cu kilogramele în plus.

„Nu renunța niciodată indiferent cât de greu este! Cel mai ușor lucru în viață este să renunți. Kg în plus nu vor dispărea dacă stăm comozi și nu facem ceva. Starea de sănătate se va înrăutăți pe zi ce trece dacă stăm comozi și continuăm să acumulăm masă grasă. Iar lipsa de energie va fi la ea acasă în fiecare zi.

Același timp îl avem toți, 24 h/zi, noi decidem cum îl împărțim. Bani cheltuim/investim fiecare în câte ceva, tot noi decidem pe ce ii cheltuim sau în ce ii investim. Nu există „Nu pot”, există „Nu vreau„, a scris aceasta pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton