Cum a slăbit Bianca Drăgușanu 20 de kilograme în 3 luni. Un fost iubit o punea să facă sport până vomita

.

Bianca Drăgușanu e cunoscută acum în toată țara, însă nu mulți știu ce sacrificii uriașe a făcut pentru silueta ei din prezent. De când a devenit celebră, blondina a primit nenumărate complimente, mai ales pentru aspectul ei fizic. Pentru a ajunge însă unde este astăzi, vedeta a trecut și prin experiențe chinuitoare. Fostul iubit o punea să facă sport până vomita!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Bianca Drăgușanu a făcut sacrificii enorme pentru silueta ei din prezent. Pe vremea când avea în jur de 20 de ani, vedeta cântărea 80 de kilograme. Pe atunci, ea se iubea cu fostul ei partener, Coco. Conform spuselor vedetei, la acea vreme, bărbatul o obliga să slăbeasacă, pentru că lui nu-i plăcea cum arată blondina.

Cei care o cunosc pe Bianca Drăgușanu știu că e în continuă schimbare. De altfel, nu de puține ori, vedeta a susținut că vrea să ajungă la varianta ei cea mai bună. De-a lungul timpului, aceasta a trecut prin numeroase transformări, mai ales din punct de vedere fizic. Fană a operațiilor estetice, blondina s-a lăsat de mai multe ori pe mâinile medicilor pentru a arăta așa cum își dorește.


Citește și: Ce intervenții estetice și-a mai făcut Bianca Drăgușanu recent:'Mie îmi place să am gura mare'

Citește și: Câți bani a primit Bianca Drăgușanu pentru a participa la Asia Express:„De ce să stau eu în balegă până la gât, să mănânc viermi?’

Citește și: Culiță Sterp a fost jefuit. Ce s-a întâmplat cu seiful din casa mamei Geta:'Era o sumă uriașă'

Citește și: Shonka Dukureh, actrița din filmul Elvis, găsită moartă în casă, de unul dintre copii. Avea 44 de ani


Cum a slăbit Bianca Drăgușanu 20 de kilograme în 3 luni

Pe lângă operațiile estetice, Bianca Drăgușanu face mari eforturi pentru a arăta bine. Vedeta are grijă la alimentația ei și face cât de mult sport poate, în ciuda programului ei încărcat. Dacă acum sportul e o plăcere, acum mulți ani, pe vreme când se iubea cu un bărbat pe nume Coco, lucrurile nu stăteau deloc așa.

Mai demult, Bianca Drăgușanu a povestit public drama prin care a trecut când era într-o relație cu fostul ei iubit, Coco. Potrivit spuselor ei, acesta o forța să facă sport până ajungea la epuizare. Mai exact, printre altele, o punea să facă 500 de abdomene, până vomita. În ciuda acelor chinuri, vedeta a reușit atunci să slăbească 20 de kilograme.


„Atunci când am fost la ‘Din dragoste’ eram vai de capul meu, dar eu aveam impresia că sunt cea mai frumoasă. Când l-am cunoscut pe Coco aveam 80 de kilograme, datorită lui am început să slăbesc.

Mă punea să fac câte 500 de abdomene o dată, până vomitam. Alergam câte şapte ture de stadion, nu mai ştiam de mine, dar am reuşit să dau jos 20 de kilograme în doar câteva luni. De la Coco am învăţat că durerea fizică nu înseamnă nimic. Era extrem de gelos, exagerat chiar, dar m-a iubit mult de tot. Relaţia cu el m-a maturizat foarte mult’, spunea Bianca Drăgușanu, mai demult, conform stiritv.ro.


Vedeta obișnuia să se înfometeze

Tot acum mulți ani, Bianca Drăgușanu recunoștea că, pentru a slăbi, a recurs la înfometare. Această metodă nu e recomandată de specialiști, fiind considerată foarte periculoasă. Pe lângă asta, vedeta mai spunea că obișnuia să mănânce doar o dată pe zi, înainte de ora 12:00. Aceasta evita să bea cafea sau să mânce carne de porc, de miel și de pui. Le înlocuia cu peşte şi cu fructe de mare. Tot atunci, ea spunea că nu prea mănâncă dulciuri, însă e mare fană salate și fructe.


La acea vreme, când se îngrășa 2-3 kg, Bianca Drăgușanu obișnuia să se înfometeze. Ba mai mult, mărturisea că treceau și câteva zile fără să mănânce.

„Fac mult sport, merg la sală de două ori pe săptămână şi uneori la aerobic’, explica Bianca Drăgușanu atunci, potrivit libertatea.

Ce probleme a avut Bianca Drăgușanu din cauza dietelor drastice

În timp, dietele mult prea aspre, pe lângă alți factori, cum ar fi strecut, i-au afectat sănătatea Biancăi Drăgușanu. Din cauza lor, vedeta a fost diagnosticată cu o boală gravă de nutriţie, numită diabet pe fond nervos.


În plus, a avut și probleme serioase la nivelul stomacului. Pe vremea când era roșcată, vedeta ajunsese la spital din cauza durerilor insuportabile.

De cateva zile, Bianca vomita tot ceea ce mananca. Nu se poate odihni, este epuizata. Astazi i s-a efectuat o edoscopie sub anestezie generala, iar rezultatul a reliefat faptul ca ea sufera de ulcer duodenal. Situatia este cu atat mai grava cu cat, in urma cu doua luni, Bianca a fost operata tot de ulcer, insa boala a recidivat. Va fi nevoita sa tina o dieta stricta si sa faca tratament, pentru ca, altfel, va ajunge, din nou, la operatie. Anestezia nu i-a priit deloc. Se simte rau, tremura. Se va odihni si isi va reveni', spunea atunci un apropiat al vedetei, pentru CANCAN.ro.


Bianca Drăgușanu, despre scandalul provocat de George Buhnici

Știind câte sacrificii a făcut de-a lungul timpului, Bianca Drăgușanu a comentat scandalul provocat de George Buhnici. Blondina a luat atitudine imediat, după ce fostul jurnalist de la PRO TV a criticat femeile care au celulită și vergeturi. Ea le recomandă femeilor să nu ia în seamă astfel de declarații și să fie fericite cu corpul lor, aducând în discuție și problemele cu care se confruntă vedetele de peste Ocean.


Într-un interviu acordat pentru Wowbiz, Bianca Drăgușanu a precizat că atitudinea contează mai mult decât felul în care arăți. Vedeta consideră că femeile cu forme și cu celulită sunt frumoase și nu ar trebui să ia în seamă afirmațiile răutăcioase. 

Nu cred că există femei fără celulită și fără vergeturi și dacă există, însemnă că au o viață exemplară, iar referitor la ce a spus domnul, înseamnă că e un norocos și ar trebui să se uite numai la nevastă-sa dacă atât de tare îl oripilează.

Femeilor care au celulită le recomand să fie fericite, pentru că poți trăi și cu celulită. Celulita este boala secolului și pot! Și Jennifer Lopez are celulită, iar eu cred că femeile sunt frumoase cu forme și cu celulită.

Dacă ai atitudinea corespunzătoare și cu celulită ești frumoasă oricum. Ar trebui să nu le pese, asta le recomand eu femeilor cu celulită, să li se rupă de de ce spun ăștia să fie fericite‘, a explicat Bianca Drăgușanu, pentru sursa citată anterior. 

Sursă foto: Captură video, Instagram, Facebook