Cum a slăbit Adele 45 de kilograme și la ce obiceiuri a renunțat: „Dacă aș fi continuat să...”

.

Cum a slăbit Adele 45 de kilograme. Cântăreața a devenit cunoscută publicului larg datorită interpretărilor sale pline de emoție. Adele se bucură de o carieră de succes, fiind una dintre cele mai apreciate artiste din Marea Britanie. Recent, aceasta a trecut prin transformări uluitoare și este în cea mai bună formă a sa. Aceasta a vorbit despre modul în care a reușit să slăbească peste 40 de kilograme și despre obiceiurile nocive la care a renunțat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


În vârstă de 34 de ani, Adele se simte mai bine ca niciodată, datorită eforturilor pe care le-a făcut pentru a-și schimba radical stilul de viață. Prima apariție a artistei după pierderea kilogramelor a fost în 2019, când a luat parte la petrecerea lui Drake. Vedeta slăbise considerabil și a surprins pe toată lumea. Deși a fost acuzată că ar fi apelat la intervenții chirurgicale, Adele a susținut că a făcut eforturi considerabile pentru a da jos kilogramele în plus. Recent, aceasta a spus ce presupune dieta sa și care sunt alimentele care au fost complet excluse din meniul zilnic.


Cum a slăbit Adele 45 de kilograme. Artista este un exemplu de ambiție și determinare, reușind, în doi ani, să ajungă la o formă fizică de invidiat. Iată ce declarații a făcut aceasta despre lupta sa cu kilogramele în plus!

Citește și: Dieta lui Adele. Cum a reușit să slăbească aproape 45 de kg, în doar 3 pași:„Se simte mai sexy ca niciodată’


Citește și: Adele, primele declarații după ce a slăbit 45 de kilograme:„N-am ținut nicio dietă’

Citește și: Câți bani au furat hoții din casa mamei lui Culiță Sterp:'Dumnezeu nu doarme!'

Citește și: Viorel Lis, internat din nou în spital:'Nu mai poate merge deloc. Să vă rugați pentru el!'

 Cum a slăbit Adele 45 de kilograme

Celebra cântăreață a susținut că a renunțat la citrice și alimente iuți. Din meniul său zilnic nu lipsesc fructele, legumele, salate kale, hrișcă, turmenic și ceai verde. Mai mult decât atât, aceasta a mărturisit că a renunțat la fumat, preocupată fiind de consecințele pe termen lung.


În doi ani, aceasta a slăbit peste 40 de kilograme, făcând mult sport și adoptând o dietă echilibrată. Adele a susținut că a făcut această schimbare uluitoare din motive de sănătate.

„Dacă aș fi continuat să fumez, probabil că aș fi murit din cauza unei boli legate de fumat. Cred că asta este foarte rău. Dacă aș fi murit de cancer pulmonar, aș fi putut să mi-l dau singură, iar asta nu ar fi ceva de care să fiu mândră’, a mărturisit Adele.


Cântăreața și-a dorit să fie cea mai bună versiune a sa

Artista a început să facă mișcare sub supravegherea celebrului antrenor Pete Geracimo. La început, printre obiectivele sale se numărau creșterea rezistenței și întărirea sistemului imunitar. În prezent, Adele a recunoscut că se simte mai fericită ca niciodată.

Vedeta s-a decis să-și schimbe radical viața, după ce l-a născut pe fiul ei, Angelo, dar mai ales după ce a trecut printr-un divorț dureros, de afaceristul Simon Konecki, în 2019.


„Încercam să obțin rezistență pentru turneu, așa că am slăbit puțin. Acum încap în haine normale, din comerț, ceea ce era o problemă foarte mare pentru mine!‘, a spus vedeta.

Sursa foto: Instagram